INOVATIVNA LEPOTA

Tradicija se susreće sa inovacijama u potpuno novom Jeep® Compass-u, obnavljajući najznačajniju osobinu koja čini Jeep® dizajn tako legendarnim. Ispratite njegov elegantan i aerodinamičan profil, koji se fokusira na svaki detalj, od svih zaobljenih hromiranih okvira stakala do rešetke sa sedam proreza, i pustite da lepota ugleda svetlost dana uz hipnotički dizajnirane Led farove.

  • Sport
  • Longitude
  • Limited
  • Trailhawk
Some colors may available at a later date

KLJUČNE KARAKTERISTIKE ZA MODEL

ATRAKTIVNA SPOLJAŠNJOST

Agresivan i sofisticiran profil koji se izdvaja u gomili. Jeep® Compass ima samouveren stav prema svom aerodinamičnom dizajnu. Crni krov i sveobuhvatni hromiran okviri stakala, koji dramatično zahvata zadnje i bočne strane, čine novi SUV momentalno prepoznatljivim. Zapažanje nikada nije bilo tako lako ako ste u novom Jeep® Compass-u.

KOMFOR I STIL

Izvajane forme, potpisi Jeep® dizajna, visokokvalitetni materijali i najsavremenija tehnologija čine da je unutrašnjost novog Jeep® Compass-a savršeno okruženje za prilagođavanje vašim rutama. Pripremite se da započnete vožnju, u pažljivo dizajniranoj vozačkom kabini, koja poseduje 7-inčnu instrument tablu u boji. Držite ruke na upravljaču i fokusirajte svoju pažnju na put ispred Vas dok upravljate audio i glasovnim integrisanim kontrolama.

jeep-compass-interior

DETALJI

  • jeep-compass-leather-steering-wheel Kožni upravljač
  • jeep-compass-uconnect-8.4-NAV-system Uconnect™ 8.4 NAV Sistem
  • Selec-Terrain® Sistem
  • jeep-compass-automatic-transmission Automatski menjač

NEOTKRIVENO 4X4 SRCE

Kombinacija neprevaziđenih 4x4 mogućnosti sa naprednom, efikasnom potrošnjom goriva čine novi Jeep® Compass najsposobnijim kompaktnim SUV-om. Izaberite između dva benzinska motora ili četiri dizel motora. Legendarne off-road Jeep® mogućnosti obogaćene su parom novih, naprednih, 4x4 sistema sa punim radnim vremenom, koji su dostpuni na zahtev, pružajući korisnicima ono što nijedan drugi kompaktni SUV ne može.

jeep-compass-unrivaled

Selec-Terrain® Sistem

jeep-compass-select-terrain-system /

Selec-Terrain® sistem upravljanja trakcijom je dizajniran tako da optimizuje pogon na sva četiri točka za neprevaziđenu sposobnost na bilo kom terenu. Elektronski koordinira i optimizuje do 12 sistema za poboljšanu kontrolu vozila.

Odlazni uglovi

jeep-compass-departure-angle

Jeep® Compass Trailhavk® postiže Trail Rated® mogućnosti sa neuporedivim pristupom, prelaznim i odlaznim uglovima zahvaljujući jedinstvenom braniku i povećanoj visini pri vožnji. Najbolji klirens u klasi i mogućnosti koje takođe uključuju ploče za skidanje, Hill Descent Control - pomoć pri kretanju nizbrdo i 17-inčne terenske gume.

4x4 Sistem

jeep-compass-4x4-system

Novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sistema za najbolje u klasi 4x4 mogućnosti. Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low automatski i besprekorno vrši prebacivanje između 4x2 i 4x4 pogona za upravljanje punim obrtnim momentom i optimalnom vučom.

BEZBEDNO I SIGURNO PUTOVANJE

Prava udobnost je kada uvek možete da uživate u bezbednom i sigurnom iskustvu vožnje. Novi Jeep® Compass štiti vozača i putnike sa više od 70 dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika. Šest standardnih vazdušnih jastuka i višestruke, napredne aktivne i pasivne bezbednosne i sigurnosne funkcije pružaju izuzetnu zaštitu i pomažu Vam da, pre svega, izbegnete bilo kakve probleme.

jeep-compass-opening-edition-ar-experience

ISKUSITE UVEĆANU STVARNOST POTPUNO NOVOG JEEP® COMPASS-A

Želite li da budete prvi koji ga vozi? Sada možete takođe biti prvi koji ga vidi, svih 360°. Budite srećnik i doživite interaktivno iskustvo i iskoristite priliku da bliže pogledate novi Jeep® Compass zahvaljujući tehnologiji uvećane realnosti koju koristi novi Lenovo Phab2 Pro. Učestvujte u ovom iskustvu i rezervišite svoje mesto u našim izabranim Jeep® prodajnim objektima kako biste dobili priliku da budete u interakciji sa najočekivanijim SUV-om ove godine .