ROĐEN PO AUTENTIČNOM JEEP® BRAND DNA
DIVLJE JE LEPO Jeep® Cherokee podigao je standarde superiornom vožnjom na putu, upravljanjem i ekonomičnošću, najboljim u klasi 4x4 sposobnostima i eksluzivnom tehnologijom. Namenjen je vozačima kojima je bitna i forma i suština. Savršenih dimenzija da ispolji sofisticirane i efikasne veštine, Jeep® Cherokee ide daleko i široko sa svojim DNK legendarnog Jeep® brenda.


ISTRAŽITE EKSTERIJER

OTKRIJTE UNUTRAŠNJOST SVETSKE KLASE
BESKOMPROMISAN KVALITET Cherokee uvodi jedinstven, moderan stil u Jeep® gamu vozila. Samo pogledajte sve detalje i otkrićete vrhunsku, dobro izrađenu unutrašnjost sa širokom upotrebom materijala mekih na dodir: sofisticirana mešavina ručno izvajanih fluidnih oblika, visoko kvalitetnih materijala, inovativnih odabira boja i materijala, preciznosti izrade, najmodernije tehnologije i funkcije. Svet jedinstvenog savršenstva koji čeka da bude otkriven.


ISTRAŽITE ENTERIJER
TRAŽEĆI NOVA ISKUSTVA
 • 2014 Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster PERSONALIZOVANA
  INSTRUMENT
  TABLA
 • 2014 Jeep Cherokee Push Start Engine Start
  bez
  ključa
 • 2014 Jeep Cherokee Uconnect Uconnect® 8.4"
  navigacija sa
  ekranom na dodir
 • 2014 Jeep Cherokee Wireless Charging Pad Bežična
  podloga
  za punjenje *
 • 2014 Jeep Cherokee Steering Wheel Controls Kontrole
  na
  upravljaču
* Dostupno u kasnojoj fazi
NOVA VRSTA DIZAJNIRANA DA SE IZDIGNE IZNAD OSTALIH
IZABERITE MODEL LONGITUDE LIMITED
LONGITUDE - LIMITED Cherokee je dizajniran za budućnost sa svežim i agresivnim spoljašnjim izgledom koji slavi njegovu čuvenu zaostavštinu: njegov potpuno nov izgled deluje fantastično, čak i najzahtevnijem posmatraču. Poseduje snažan stav, agresivnu proporciju karoserije i točkova i utisak gospodara puteva. Verzija Longitude poseduje karakteristike koje postaju još eksluzivnije na Limited verziji.


PREGLEDAJTE SVE MODELE

Beskompromisna efikasnost
2.0L MULTIJET II TURBO DIESEL agregat dvolitarski turbo diesel agregat koristi Multijet II tehnologiju koja doprinosu smanjenoj potrošnji goriva do čak 30% u poređenju sa prethodnim 2.8-litarskim turbo diesel-om. Emisije CO2 su takođe smanjene i iznose 139 g/km na modelima sa prednjim pogonom i 147 g/km na 4x4 modelima. Dvolitarski Multijet II isporučuje 140 konjskih snaga, karakteriše ga izvrstan balans između snage, potrošnje i emisije štetnih gasova zahvaljujući 350 Nm obrtnog momenta koji je dostupan već na 1,750 obrtaja. Na ovaj način doprinosi smanjenoj potrebi čestih promena stepena prenosa povećavajući tako zadovoljstvo vožnje.

Sigurnost
Preko 70 standardnih i dostupnih dodatnih sigurnosnih karakteristika dodate su načvrstu karoseriju novog Ceherokee-a. Jeep®upravljač poseduje veliki brojlako dostupnih sigurnosnih kontrola. Na čvrstu šasiju izrađenu od 65% čelika visoke čvrstoće inženjeri su dodali čitav dijapazon pasivnih i aktivnihh sigurnosnih sistema da bi mogli da se opustite u vožnji i uživate u svakom kilometru.
Neke od vodećih opcija uključuju AtaptivniTempomat saStop & Go sistemom koji koristi radar i video senzore da održava najmanje sigurno rastojanje između vozila, a može čak i potpuno da zaustavi Vaše vozilo ako za tim ima potrebe.
asistent parkiranja (Parallel and Perpendicular Park Assist) koristi ultrasonične senzore da omogući što preciznije parkiranje a tu je i sistem za detekciju prelaska u suprotnu traku (Lanesense Lane Departure Warning).


ISTRAŽITE SIGURNOST

VRH STRANICE