INOVATIVNA LEPOTA

Postanite prvi koji će voziti potpuno novi Jeep® Compass OPENING EDITION. Automobil namenjen onima koji žele da budu u prvom redu sa vrhunskim i ekskluzivnim paketom opreme. Budite pionir i otkrijte kako se tradicija susreće sa inovacijom u novom Jeep® vozilu, obnavljajući najupečatljivije karakteristike koje čine dizajn Jeep® brenda tako legendarnim. Sledite njegov uglađeni i aerodinamični profil, sa fokusom na svakom detalju: od kružne hromirane DLO (Hromirani obruč stakla) do sedmostrukog prednjeg rešetkastog lima, i dozvolite da lepota dođe do izražaja uz pomoć fascinantnog i unikatnog Led dizajna na farovima. Jača i sportska linija dizajniraju automobil koji će Vas zadiviti svojim izgledom. Otkrijte aluminijumske felne od 18 inča i vrhunsku unutrašnjost sa kvalitetnim materijalima i najsavremenijom tehnologijom poput Uconnect™ navigacije od 8,4 inča i dva dostupna moćna motora predviđena za najbolje performanse.

IZABERITE OPCIJE KROVA

Boje COMPASS
OPENING EDITION

KLJUČNE KARAKTERISTIKE MODELA

 • jeep-compass-opening-edition-alloy-wheels Aluminijumske felne od 18 inča
  Aluminijumske felne od 18 inča
  Jeep® Compass OPENING EDITION ima standardne polirane aluminijumske felne od 18 inča u sivoj boji, projektovane tako da funkcionišu u vožnji gradom ili na stazi.
 • jeep-compass-opening-all-round-dlo Hromirani obruč stakla
  Hromirani obruč stakla
  Kalup hromiranih opcija ekrana i laptopa koji se umotava oko zadnjeg stakla, dajući ovom vozilu luksuzan i prefinjen izgled, uravnotežen svojim agresivnim i odmah prepoznatljivim stavom.
 • jeep-compass-opening-edition-front-grille Prednji rešetkasti lim
  Front Grille
  Legendarni sedmostruki prednji rešetkasti lim, najupečatljiviji simbol brenda Jeep®, restilizovan je kako bi pružio svež i inovativan pečat novom modelu Jeep® Compass.
 • jeep-compass-opening-edition-led-tail-lamps LED Tail-Lamps
  LED visoki farovi
  Novi model Jeep® Compass ima visoke farove koji kombinuju formu i funkciju. Visoki farovi se savršeno uklapaju sa krivinama vozila, nudeći prepoznatljivi izgled koji se izdvaja. LED visoki farovi su standardni u celoj seriji.

OČEKIVANI DIZAJN

Probijte led i otkrijte kako izvajani oblici, elementi unikatnog Jeep® dizajna, kvalitetni materijali i najsavremenija tehnologija čine unutrašnjost novog Jeep® Compass uvodnog izdanja savršenim okruženjem za uživanje u Vašem putovanju. Spremite se za vožnju: vozačka kabina, brižljivo dizajnirana, ima obojenu instrument tablu od 7 inča. Držite ruke na volanu i usmerite pažnju na put ispred Vas dok upravljate glasovno zvukom i brzinom pomoću integrisanih komandi. Osetite snagu pod nogama koju stvaraju dva dostupna motora 1,4L MultiAir II 170ks AT9 AWD i 2,0 MultiJet II 140ks AT9 AWD.

BUDITE PRVI I NAJBOLJE „OBUČENI“

Probijte led i otkrijte kako izvajani oblici, elementi unikatnog Jeep® dizajna, kvalitetni materijali i najsavremenija tehnologija čine unutrašnjost novog Jeep® Compass uvodnog izdanja savršenim okruženjem za uživanje u Vašem putovanju. Spremite se za vožnju: vozačka kabina, brižljivo dizajnirana, ima obojenu instrument tablu od 7 inča. Držite ruke na volanu i usmerite pažnju na put ispred Vas dok upravljate glasovno zvukom i brzinom pomoću integrisanih komandi. Osetite snagu pod nogama koju stvaraju dva dostupna motora 1,4L MultiAir II 170ks AT9 AWD i 2,0 MultiJet II 140ks AT9 AWD.

jeep-compass-opening-edition-interior

PREFINJENI DETALJI

 • jeep-compass-opening-edition-leather-steering-wheel Kožni volan
 • jeep-compass-opening-edition-uconnect-8.4-NAV-system Uconnect™ navigacija od 8,4 inča
 • Selec-Terrain® sistem
 • jeep-compass-opening-edition-automatic-transmission Automatska transmisija

POMERANJE GRANICA TEHNOLOGIJE

Proširite svoje iskustvo sa pametnim telefonima u Jeep® Compass uvodnoj verziji koja vam omogućava da lako telefonirate, pristupate muzici, šaljete i primate poruke i još mnogo toga. Otkrijte novi način da ostanete konektovani pomoću vašeg pametnog telefona zahvaljujući novim karakteristikama dostupnim na navigaciji Uconnect™ od 8,4 inča. Apple CarPlay omogućava iPhone korisnicima da pristupaju Apple mapama, porukama, telefonu i Apple muzici preko Siri kontrole glasa.

Android Auto™ omogućava lak i bezbedan pristup automatskoj kontroli glasa, aplikaciji Google Maps™ i Google Play Music™ preko Uconnect™ ekrana osetljivog na dodir ili komandi volana.

jeep-compass-opening-edition-side-apple-carplay jeep-compass-opening-edition-side-android-auto
jeep-compass-opening-edition-interior
Prikazuje se Apple CarPlay. Android Auto, Google Play i druge oznake su zaštitni znaci Google Inc.

JEEP® COMPASS ISKUSTVO. UVEĆANA VIZIJA.

Da li želite da budete prvi koji će ga voziti? Sada možete i da budete prvi koji će ga videti, i to iz svih 360°. Budite srećnik koji će doživeti interaktivno iskustvo i dobiti priliku da bliže pogleda Jeep® Compass OPENING EDITION, zahvaljujući tehnologiji uvećane realnosti koju je razvio Lenovo Phab2 Pro, prvi pametni telefon u svetu sa Google Tango platformom. Učestvujte u ovom iskustvu i rezervišite svoje mesto kod naših odabranih Jeep® distributera kako biste dobili priliku da komunicirate sa terenskim vozilom godine na koje ste toliko čekali.

jeep-compass-opening-edition-ar-experience

PRONAĐITE SVOJ SPOJ

Novo Jeep® Compass OPENING EDITION otvara vrata drugim paketima opreme, koji će postati dostupni tokom ove godine. Jeep® Compass nudi pun dijapazon mogućnosti, sa preko 70 bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika, sveobuhvatnom serijom motora i pristupačnim tehnološkim karakteristikama. Od ponude boja do dizajna možete izabrati vozilo napravljeno da zadovolji Vaše potrebe.

Ostanimo u kontaktu da biste saznali više o Jeep® Compass seriji.

jeep-compass-opening-edition-frontal-rear

UNUTRAŠNJA SEDIŠTA

Izaberite svoj stil između četiri dostupne boje unutrašnjosti, inspirisane aktivnim avanturama širom sveta.

BEZBEDNOST I SIGURNOST

Sa preko 70 dostupnih aktivnih i pasivnih bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika, Vaš jedini problem biće izbor odredišta.

TOČKOVI

Pomerajte granice uz pomoć pet dostupnih dizajna točkova projektovanih da funkcionišu u vožnji gradom ili na otvorenom terenu.

ODVEZITE SE U NESVAKIDAŠNJE

Novi Jeep® Compass vodi Vas van standarda i konvencionalnih puteva kako biste preispitali svakodnevni život na neobičan način. Krenite na putovanje na kojem ćete se susresti sa četiri glavne ličnosti u područjima Dizajna, Iskustva korisnika, Tehnologije i Mogućnosti, koji su svojim radom i načinom razmišljanja promenili društvo i svakodnevni život, inspirišući pristup drugih ljudi u posmatranju i komunikaciji sa svetom.