PARTNERSTVA
JEEP® brand i the 2016 Montreux Jazz Festival. Godina saradnje
PROČITAJ VIŠE
JEEP® & JUVENTUS
JUVENTUS
PARTNERSTVA
JSet Blue Marlin Ibiza: novi i ekskluzivan JeepŸ® salon
Nakon uspeha u Monte Karlu i Marakešu, brend Jeep® se usmerio i na Ibicu, ostrvo puno energije, gde će u objektu Blue Marlin tokom čitavog leta biti smešten JSet salon.
JeepŸ® i Harley-Davidson®
Jeep® je zvanični partner brenda Harley-Davidson® i imaće ključnu ulogu u najvažnijim manifestacijama legendarnog američkog proizvođača motora na području EMEA (Evropa, Bliski Istok, Afrika).
Beogradski Vukovi pobednici prvog Jeep Bowl derbija održanog u Srbiji
Brend Jeep® simbol je američke auto industrije, simbol snage, nesputane slobode, povišenog adrenalina i najboljih performansi na teškim terenima.

Jeep® Press
Jeep® Compass: potpuno novo kompaktno SUV vozilo sa neprevaziđenim sposobnostima pogona 4x4
Potpuno novi Jeep® Compass debituje danas na tržištu Evrope, Bliskog istoka i Afrike na Salonu automobila u Ženevi, nudeći neprevaziđenu kombinaciju atributa koja obuhvata legendarne i najbolje u klasi sposobnosti terenske vožnje sa pogonom 4x4.
Jeep® na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2017.
Brend Jeep® priređuje evropsku premijeru potpuno novog modela Jeep Compass na 87. Salonu automobila u Ženevi. Potpuno novi kompaktni Jeep SUV pruža legendarnu, najbolju u klasi terensku sposobnost pogona 4x4.
Predstavljanje novog modela Jeep® Compass sa četiri ekskluzivna video-intervjua
Prikazivanje fascinantne web-serije, osmišljene da predstavi neke od osobenosti novog modela Jeep® Compass na nekonvencionalan način, počinje danas na korporativnim sajtovima brenda Jeep.

Jeep® Press
Jeep® People
Jeep® Blog
JEEP® ISTORIJA
Jeep History
Legendarni Jeep ® je prepoznatljiv svuda u svetu - uvek se povezuje sa slobodom, strašću, autentičnošću i avanturom. Sako Jeep ® vozilo ima svoju jedinstvenu priču koja ga povezuje sa prvobitnom pričom iz Willys MA. Naša istorija je takođe i Vaša. Vlasnici Jeep ® vozila znaju da je Jeep® način života - ne samo brend.
Jeep® History
Jeep® Club
Jeep Club
Ukoliko želite da iskusite pravu Jeep avanturu, posetite web stranicu Jeep Club-a Srbija. Ovaj kjub je namenjen svim Jeep vozačima kao i Jeep entuzijastama i nudi Vam priliku za putovanja, nova poznanstva, avanture i sve neophodne informacije vezano za Jeep brend.
Posetite Jeep® Club
Multimedijalna Galerija
Social Hub