PARTNERSTVA
JEEP® brand i the 2016 Montreux Jazz Festival. Godina saradnje
PROČITAJ VIŠE
JEEP® & JUVENTUS
JUVENTUS
PARTNERSTVA
JSet Blue Marlin Ibiza: novi i ekskluzivan JeepŸ® salon
Nakon uspeha u Monte Karlu i Marakešu, brend Jeep® se usmerio i na Ibicu, ostrvo puno energije, gde će u objektu Blue Marlin tokom čitavog leta biti smešten JSet salon.
JeepŸ® i Harley-Davidson®
Jeep® je zvanični partner brenda Harley-Davidson® i imaće ključnu ulogu u najvažnijim manifestacijama legendarnog američkog proizvođača motora na području EMEA (Evropa, Bliski Istok, Afrika).
Beogradski Vukovi pobednici prvog Jeep Bowl derbija održanog u Srbiji
Brend Jeep® simbol je američke auto industrije, simbol snage, nesputane slobode, povišenog adrenalina i najboljih performansi na teškim terenima.

Jeep® Press
Superzvezde Juventus-a na Jeep® stazi
Fudbalske superzvezde i šampioni Serije „A“ iz fudbalskog kluba Juventus izdvojili su svoje vreme iz svojih krcatih rasporeda kako bi uživali u nezaboravnom danu i iskusili najbolje što Jeep® brend može da ponudi na poligonu FCA Balocco u Italiji nedaleko od Torina.
Jeep® Compass dobio maksimalnih 5 zvezdica EuroNCAP testu
Novi Jeep® Compass dobio je maksimalnih 5 zvezdica na EuroNCAP testu. Najnoviji model koji spaja najsavremeniju tehnologiju legendarnog brenda, dobio je pozitivne ocene u svim kategorijama – uključujući zaštitu odraslih putnika, zaštitu dece, zaštitu pešaka, kao i bezbednosne sisteme podrške u vožnji.
Jeep® Compass: potpuno novo kompaktno SUV vozilo sa neprevaziđenim sposobnostima pogona 4x4
Potpuno novi Jeep® Compass debituje danas na tržištu Evrope, Bliskog istoka i Afrike na Salonu automobila u Ženevi, nudeći neprevaziđenu kombinaciju atributa koja obuhvata legendarne i najbolje u klasi sposobnosti terenske vožnje sa pogonom 4x4.
Jeep® Press
Jeep® People
Jeep® Blog
JEEP® ISTORIJA
Jeep History
Legendarni Jeep ® je prepoznatljiv svuda u svetu - uvek se povezuje sa slobodom, strašću, autentičnošću i avanturom. Sako Jeep ® vozilo ima svoju jedinstvenu priču koja ga povezuje sa prvobitnom pričom iz Willys MA. Naša istorija je takođe i Vaša. Vlasnici Jeep ® vozila znaju da je Jeep® način života - ne samo brend.
Jeep® History
Jeep® Club
Jeep Club
Ukoliko želite da iskusite pravu Jeep avanturu, posetite web stranicu Jeep Club-a Srbija. Ovaj kjub je namenjen svim Jeep vozačima kao i Jeep entuzijastama i nudi Vam priliku za putovanja, nova poznanstva, avanture i sve neophodne informacije vezano za Jeep brend.
Posetite Jeep® Club
Multimedijalna Galerija
Social Hub