TRAIL-RATED®

NAPRAVLJEN DA PREVAZIĐE

Značka Trail Rated® na Jeep® 4x4 vozilima predstavlja niz zahtevnih testova koji dokazuju njihove off-road mogućnosti, na nekim od najtežih staza na planeti.

   ISTRAŽITE RUBICON TRAIL

PET KATEGIJIJA

Kliknite na ikonicu da biste pročitali o rigoroznim standardima Trail Rated® Sistema.

Trakcija

Jeep® Trail Rated® 4x4 vozilo ima dovoljno trakcije i mogućnosti za vožnju po najtežim terenima na zemlji. Jeep vozila nude različite sisteme pogona na četiri točka koji odgovaraju svim vrstama izazova off-road vožnje i drugim uslovima vožnje. Testiranje uključuje testiranje trakcije na neukroćenim, klizavim putevima (mokri putevi, blato, sneg) i strmim padinama.

Model
POREĐENJE TRAKCIJE
 
 

Probijanje kroz vodu

Ne dozvolite da Vam malo H20 stane na put. Vaš Trail Rated® Jeep® 4x4 ima dodatnu elektro izolaciju i izolaciju karoserije, zajedno sa visoko postavljenim usisom vazduha, što Vam pomaže da vozite preko potoka i poplavljenih staza koje druge zaustavljaju.

Model
Dubina vode
 
 

Mogućnost manevrisanja

Jeep® 4x4 vozila imaju mogućnosti koje pomažu u kretanju uskim usecima, izbegavanju vanrednih situacija i izbegavanju estetskih oštećenja donjeg spojlera zahvaljujući preciznom upravljanju i optimizovanom međuosovinskom rastojanju. Čak se ni gazele ne kreću ovako.

Model
MEĐUOSOVINSKI RAZMAK
UKUPNA DUŽINA
PREČNIK OKRETANJA
 
 

Artikulacija

Prijanjanje gume na stazu pomaže Vam da nastavite da se krećete. Dobra artikulacija omogućava točku da ostane na tlu duže za maksimalno vreme trajanja dostupne trakcije kada je jedan ili više točkova odignut od tla dok prelaze preko prepreka. Ogibljenje pomaže u povećanju off-road performansi tako što dovodi fleksibilnost, artikulaciju osovine i putovanje točka do maksimuma.

Modeli
MOGUĆNOST FLEKSIJE OGIBLJENJA VOZILA
 
 

Odignutost od tla

Zašto dokazivati da se Jeep® 4x4 vozila mogu uspeti preko besramno velikih prepreka? Zato što ćete jednog dana, kada Vam ta mogućnost zatreba, znati da je imate. Jeep 4x4 se testiraju kako bi se proverila njihova mogućnost vožnje preko prepreka poput debla, ili bilo čega što Vam se nađe na putu. Kriterijumi testiranja uključuju odignutost od tla, prilazni, odlazni i prelazni ugao i još mnogo toga.

Modeli
Odstojanje od tla (slobodno)
Prilazni ugao
Prelazni ugao
Odlazni ugao
 
 
Na vrh