RASPON SNAGE

Novi Jeep® Compass je dostupan sa tri potpuno aluminijumska motora, jednim dizel i dva benzinska turbo motora. Svi pogonski sistemi imaju konfiguraciju pogona na prednjim točkovima koji obezbeđuje efikasnost i performanse za svakodnevnu vožnju kao i duže vožnje pod svim uslovima. Benzinski 4-cilindarski 1.3 turbo motor sa 150 KS je uparen sa automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom, dok su benzinski motor od 130 KS i dizel 1.6 MULTIJET II od 120 KS upareni sa šestostepenim manuelnim menjačem. Uživajte u tihoj i udobnoj vožnji uz sigurnost da motor može da se probudi i krene, u žurbi.

image

1.3 TURBO T4 BENZIN FWD 130 KS

Novi motor je četvorocilindarski turbo benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem. Isporučujući obrtni moment do 270 Nm, novi motor ispunjava EURO 6D-FINAL standarde sa svojim filterom izduva čvrstih čestica te visoko efikasan benzinski motor unapređuje responzivnost u nižem delu spektra. Kada se upari sa automatskim menjačem sa 6 brzina i duplim kvačilom, ovaj motor proizvodi do 150 KS. U kombinaciji sa šestostepenim manuelnim menjačem, proizvodi 130 KS.

KS
icon1 130/150
Broj obrtnog momenta
icon2 270

DIZEL MOTOR FWD 1.6 MULTIJET II 120 KS

Efikasni 1.6 MultiJet II dizel motor je savršen za svaki teren. On je opremljen reaktivnim šestostepenim manuelnim menjačem koji proizvodi do 120 KS istovremeno poštujući najstrože EURO 6D standarde emisije.

KS
icon1 120
Broj obrtnog momenta
icon2 320

ŠESTOSTEPENI AUTOMATSKI MENJAČ SA DUPLIM KVAČILOM

Jeep® Compass dolazi sa novim DDCT automatskim menjačem sa 6 brzina koji zaista unapređuje iskustvo vožnje i performanse vozila. Ovaj menjač takođe nudi različito mapiranje stepena prenosa za specifične uslove na drumu. Novi sistem garantuje veću reaktivnost, brže ubrzavanje i dodatnu bezbednost. Uživajte u glatkoj vožnji u gradu i van njega.