PREKO 70 DOSTUPNIH KARAKTERISTIKA ZA BEZBEDNOST I SIGURNOST

Ispod površine Jeep® Grand Cherokee-a leži svet standardnih i dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih sistema koji Vam pružaju poverenje za volanom i pomažu Vam da zaštitite sebe i vaše saputnike.

PASIVNA BEZBEDNOST I SIGURNOST

Grand Cherokee dostupan je strandardno sa višestepenim vazdušnim jastucima vozača i suvozača i dodatnim vazdušnim jastucima sa strane.

image

AKTIVNA BEZBEDNOST I SIGURNOST

Sistemi za pomoć vozaču upozoravaju i pomažu Vam u izazovnim situacija u vožnji. Upozorenje na sudar sa aktivnim kočnicama i adaptivni tempomat sa stop opcijom su samo dva od nekoliko dostupnih sistema.

image

PRAĆENJE MRTVOG UGLA

Paćenje mrtvog ugla (BSM) koristi dvostruke radarske senzore kako bi pratio mrtve uglove vozača i konstantno ga obaveštavao o razdaljini između Vašeg Jeep® Grand Cherokee-a i ostalih vozila . Kada sistem prepozna vozilo koje je suviše blizu, vozač će biti obavešten zvučnim signalom i osvetljenom ikonicom na retrovizorima.

PODRŠKA PRI PARKIRANJU

Pomeranje Vašeg vozila u i van parking mesta može biti izazovno. Grand Cherokee je dizajniran da Vam u tome olakša.

PARKVIEW® ZADNJA POMOĆNA KAMERA

Nova ParkView® kamera za vožnju unazad sa ParkSense® sistemom sa prednjom i zadnjom podrškom pri parkiranju Vas upozorava na moguće prepreke, što pomaže da se lakše parkirate i krećete unazad. Kamera prikazuje video snimak sa dinamičkim linijama mreža rastojanja sa zadnje strane vozila kada je ono u rikvercu. Tokom parkinga i drugih sličnih manevara, ovi sistemi pomažu Vam da uvidite predmete sa prednje i zadnje strane upozoravaju Vas zvučnim signalima kako biste na vreme reagovali.

BEZBEDNOST, SIGURNOST I KONTROLA

Mreža bezbednosnih i sigurnosnih senzora pomaže u održavanju kontrole pravca vozila i automatski pruža pomoć kada oseti odstupanje od željenog puta. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) koordinira elektronsko ublažavanje nagiba (ERM), sistem protiv blokiranja kočnice (ABS) i kontrolu trakcije pri svim brzinama, čime se svaki siste

JEEP®GRAND CHEROKEE

Pobajte kod najbližeg dilera

JEEP® GRAND CHEROKEE

Preuzmite ili naručite Jeep® Grand Cherokee Brošuru