POTPUNO NOVI DIZAJN

Prepoznatljivi obrisi, nove linije. Novi Jeep® Compass ima potpuno redizajnirani eksterijer koji dodatno naglašava njegov urbani karakter.

compass_exterior_main_01

Novi dizajn farova

Upečatljiv novi dizajn prednjih i zadnjih farova naglašava izvajane linije novog modela Jeep® Compass, za novu definiciju njegovih obrisa. Novi farovi će mamiti poglede i osigurati da vaše vozilo više nikada ne prođe nezapaženo.

compass_exterior_main_02
compass_exterior_main_03
compass_exterior_main_04

REDIZAJNIRANE LINIJE

Revolucija počinje sa maskom hladnjaka sa sedam proreza, koja je modernizovana sa ciljem da istakne prepoznatljiv stil ovog kompaktnog SUV vozila. Pored toga, oštrije, modernije linije naglašavaju dizajn prednjeg branika i liniju farova, dajući novom Compass-u masivniji i robusniji izgled.

EKSKLUZIVNE FELNE

Nove karakteristike eksterijera ovog modela uključuju osveženi dizajn felni sa redefinisanom geometrijom koja automobil čini neodoljivo privlačnim. Sa dovoljno opcija da zadovolji i najzahtevnije stilove, felne su dostupne u veličinama od 16" do 19" sa različitim završnim slojem, uključujući Satin Grey ili Gloss Black.

CERCHI IN LEGA DA 17’’ CERCHI IN LEGA DA 18’’ CERCHI IN LEGA DA 18’’ NERO LUCIDO DIAMANTATO CERCHI IN LEGA DA 19’’ NERO LUCIDO DIAMANTATO CERCHI IN LEGA DA 19’’ CON FINITURE SATIN GREY
Automatska vrata prtljažnika

Automatska vrata prtljažnika

Hands Free Power Liftgate* tehnologija omogućava otvaranje i zatvaranje vrata prtljažnika bez korišćenja ruku. Kako su senzori smešteni na branicima, dovoljno je da napravite jednostavan pokret nogom ispod zadnjeg branika da biste pokrenuli mehanizam. Uz opciju Keyless Enter-N-Go, nije potrebno ni izvaditi ključ iz džepa, dovoljno je da se nađe u domašaju senzora mehanizma.  

*nije kompatibilno sa kukom za vuču

/* Naš GTAG */