IZUZETAN IZGLED

Novi Jeep® Compass predstavlja hrabri novi korak u legendarnom dizajnu Jeep® brenda. Elegantan, aerodinamički profil meša atletski stil sa uveličanim krivinama kako bi stvorio izgled koji je siguran na stazi kao na ulici.

PNEUMATICI

Trapezasti lukovi na točkovima i naglašeni rubovi točkova upotpunjuju spoljašnjost, dajući agresivan i mišićav izgled vozilu. Jeep® Compass dolazi sa točkovima koji se ističu naprednom tehnologijom i funkcionišu kako na, tako i van puta.

LICE U LICE

Spoljašnji dizajn novog Jeep® Compass-a je izražajan i emotivan, stvarajući hrabar novi korak u dizajnu Jeep® modela. Legendarna rešetka hladnjaka sa 7 proreza, najpoznatiji Jeep® simbol, restaurirana je da daju svežu i inovativnu ličnost kompaktnom SUV-u.

ZAVODNIČKI PROFIL

Sveobuhvatne hromirani okviri oko zadnjeg stakla, daju Jeep® Compass-u vrhunski i sofisticiran izgled, uravnotežen sa svojim agresivnim i momentalno prepoznatljivim stavom. Dostupnost Gloss Black obojenog krova doprinosi jedinstvenom, premium izgledu kao i jačem i sportskom profilu, čineći Jeep® Compass izuzetno prepoznatljivim na putu ili stazi.