UNUTRAŠNJA SEDIŠTA

MONOTONE CRNA
MONOTONE CRNA sa cattle tan i svetlim diesel proštepom

Motone black presvučena sedišta imaju dvostruko šivanje, standardne za Jeep® Compass Sport nivo opreme. Ne samo da izgledaju sjajno, već i pružaju udobnost u suočavanju sa bilo kakvom avanturom.

MONOTONE CRNA
MONOTONE CRNA SEDIŠTA sa svetlim diesel proštepom

Dostupne sa Jeep® Compass Longitude paketom opreme, monotone crne tkanine imaju dvostruko šivanje. Ne samo da izgledaju sjajno, već i pružaju udobnost u suočavanju sa bilo kakvom urbanim ili off-road avanturama.

SANDSTORM
SANDSTORM sa tamnim proštepom na sedištu

Sedišta od tkanine peščane boje savršeno se uklapaju sa crnom unutrašnjošću. Stilizovana unutrašnjost je naglašena tamnim šavovima i anodiziranim metalik akcentima.

MONOTONE CRNA
MONOTONE CRNA SEDIŠTA sa cattle tan proštepom

Precizna izrada i visokokvalitetna unutarašnjost novog Jeep® Compass Limited-a obogaćeni su elegantnim crnim kožnim sedištima sa premium cattle tan tkaninom sa svetlim proštepima. Iskusite maksimalnu udobnost vožnje pomoću električnih prednjih sedišta koji se podešavaju u 8 smerova sa lumbalnom podrškom i dve odabrane memorijske funkcije za vozača.

SKI SIVA
KOŽA-SKI SIVA sa rubin ruby proštepom

Privlačna svetlo siva kožna sedišta dostupna su na Jeep® Compass Limited-u. Rubin crveni šavovi su samo višnjica na vrhu. Pronađite maksimalnu udobnost vožnje sa grejanim i osmosmernim podesivim prednjim sedištima.

MONOTONE CRNA
MONOTONE CRNA sa ruby crvenim proštepom

Precizna izrada i visokokvalitetna unutarašnjost novog Jeep® Compass Trailhawk®-a, istaknuti su elegantnim crnim kožnim sedištima sa rubin crvenim šavovima. Pronađite maksimalnu udobnost vožnje sa osmosmernim podesivim prednjim sedištima sa lumbalnom podrškom i dve odabrane memorijske funkcije za vozača.

PREMIUM DETALJI

OTVOREN KA NOVIM PERSPEKTIVAMA

Novi Jeep® Compass, obogaćen sa dostupnim korisničkim karakteristikama, uključujući i krov sa širokim otvorom na dvostrukom panelu, pružiće Vam svež vazduh i tople zrake koje želite.

VRATA KOJA SU UVEK OTVORENA

Otvoren dizajn potpuno novog Jeep® Compass-a će vam pružiti pravu ravnotežu između udobnosti i svestranosti. Samo jednim pritiskom na dugme, električna pokretna vrata će otvoriti prostrani teretni prostor. Pronađite prostor za vašu opremu pomoću preklapanja suvozačevog i kompletnog zadnjeg reda sedišta.