PROJEKTOVAN ZA ZAŠTITU

Novi Jeep® Compass nastavlja tradiciju koja odlikuje Jeep® brend. Preko 70 bezbednosnih i sigurnosnih funkcija dostupne su na kompaktnom SUV-u u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom i savremenim inženjeringom. Jeep® Compass štiti vas i vaše voljene zahvaljujući čvrstom čeliku i drugim naprednim materijalima. Putnici su još više zaštićeni jednim od najsavremenijih sistema vazdušnih jastuka ove vrste sa šest standardnih vazdušnih jastuka.

PREVUCITE

NA STRANI SIGURNOSTI

Novi Jeep® Compass je opremljen standardnim i dostupno aktivnim bezbednosnim i sigurnosnim funkcijama, osmišljenim tako da vam pomognu da se suočite sa svim uslovima vožnje i da prilagodite performanse vozila koji pomažu vozaču da zadrži kontrolu nad vozilom i da bude bezbedan i siguran.

INOVIRANJE

Parkinzi i tesna parking mesta su izvor mnogih udubljenja na vozilu. Novi Jeep® Compass je dostupan sa nekim od najnaprednijih i sveobuhvatnijih sistema na tržištu današnjice kako bi Vam pomogao da izbegnete probleme i usmeri vaša parkiranje i isparkiravanje.

U SIGURNIM RUKAMA

Novi Jeep® Compass, bez obzira da li je dan ili noć omogućava izuzetno bezbedna iskustva vožnje zahvaljujući raspoloživim karakteristikama koje pojednostavljuju putovanje i čini ga ugodnijim nego ikad.