BUDITE U TOKU SA OSTATKOM SVETA: UCONNECT™ LIVE

Udobnost i zabava su osigurani zahvaljujući Uconnect™ Radio LIVE ekranu osetljivim na dodir, od 5, 7 ili 8,4 inča. Sa kompatibilnim Bluetooth® pametnim telefonima uvek ćete imati kontrolu nad vašom muzikom, porukama i pozivima, bez upotrebe ruku. Osim toga, dostupan Uconnect™ Radio Nav LIVE ekran sa 8,4 inči nudi navigacioni sistem sa vrhunskim i izuzetnim 3D grafikom i pomoćnim GPS senzorima kako bi se tačno odredila pozicija u područjima gde GPS signali mogu biti ometeni. Sa Jeep® Skills-om, kao novom ažuriranom verzijom Vašeg Jeep® Uconnect™ LIVE-a, takođe ćete imati kontrolu nad podacima o vožnji, parametrima i stazama.

UNCONNECT™ LIVE I VAŠ SVET JE NA DOHVAT RUKE

UKLJUČUJE KARAKTERISTIKE

Twitter

Ostanite povezani, proverite svoj nalog i uživo pratite ažurirane informacije dok se krećete od jednog mesta do drugog.

Tunein

Pronađite vašu "omiljenu" karticu sa prečicama da biste pretraživali svoju omiljenu muziku sa preko 100,00 Internet radio stanice.

Deezer

Pritisnite play i uživajte u vožnji sa Vašom prilagođenom muzikom za put. Pratite predloge i pronađite muziku koju volite.

Reuters

Budite centar Vašeg sveta sa poslovnim i finansijskim informacijama i svežim američkim i međunarodnim vestima.

Facebook

Ostanite na svojoj omiljenoj društvenoj mreži dok se vozite na putu. Neka infotainment sistem pročita naslove umesto Vas. Spremni ste da ga podelite?

UNCONNECT™ LIVE I VAŠ SVET JE NA DOHVAT RUKE

UKLJUČUJE KARAKTERISTIKE

Moja kola

Primajte informacije u realnom vremenu i držite pod kontrolom status Vašeg vozila.

Eko vožnja

Otkrijte svoje real-time podatke kako biste mogli da prilagodite Vaše vozačke navike, a time smanjili potrošnju goriva.

UNCONNECT™ LIVE I VAŠ SVET JE NA DOHVAT RUKE

UKLJUČUJE KARAKTERISTIKE

HD SAOBRAĆAJ

Držite saobraćaj pod kontrolom sa real-time podacima od 80 miliona korisnika mobilnih telefona.

Tom Tom mesta

Lako pronađite svoje željene destinacije u Vašoj okolini. Pretražujte po kategoriji, poslovnom imenu ili ključnoj reči na svom jeziku.

Kamere za kontrolu brzine

Uzmite u obzir upozorenja od kamera za kontrolu brzine. Učinite svoje putovanje bezbednim i uštedite na kaznama za brzu vožnju.

Vreme

Ne dozvolite da Vam vreme pokvari planove. Sada možete izračunati rutu vašeg putovanja na osnovu real-time vremenskih uslova.

UNCONNECT™ LIVE I VAŠ SVET JE NA DOHVAT RUKE

UKLJUČUJE KARAKTERISTIKE

Jeep Skills

Poboljšajte iskustvo vožnje pomoću Jeep Skills-a i preuzmite kontrolu nad svim Vašim podacima o vozilu i izazovima putovanja.

ZABAVA NA RASPOLAGANJU

Slušajte Vašu omiljenu muziku. Sve što Vam je potrebno da biste došli do svog odredišta je bogat zvuk kroz različite izvore.

JEEP® RENEGADE BEATSAUDIO SYSTEM

Vaše iskustvo vožnje više nikada neće biti isto zahvaljujući audio sistemu sa višestrukim zvučnicima i subwoofer-om. Otkrijte sve detalje vrhunskih audio sistema koji su sada dostupni uz Uconnect™ sistem.

KARAKTERISTIKE BEATSAUDIO SISTEMA:
- dva kružna visokotonska zvučnika sa komandnom pločom
- dva kružna visokotonska zvučnika u vratima
- četiri 6x9-inčna mid woofer-a, koji se nalaze u prednjim i zadnjim vratima.
- Jedan 165mm 10L subwoofer
- digitalno pojačalo sa 8 kanala, sa DSP-om

USB I AUX ULAZ

Slušajte svoju omiljenu muziku tako što ćete jednostavno povezati Vaš kompatibilni medijski uređaj. Sa Bluetooth® pretraživačom i AUX ulazom, Uconnect™ Vam omogućava da lako upravljate svojim uređajem na više načina.
- KOMPATIBILNI FORMATI ZA VP2
- KOMPATIBILNI FORMATI ZA VP4

BLUETOOTH® PRETRAŽIVANJE

Bluetooth® će Vam omogućiti da bežično slušate muziku na Vašem medijskom uređaju. Pomoću ove dostupne funkcije sada možete vrlo lako bežično prenositi muziku sa bilo kog kompatibilnog medijskog uređaja ili Internet radio aplikacije.

YOU MAKE THE CALLS


Uconnect™ infotainment system puts you in the driver's seat, thanks to voice commands. Whenever you make a call, the music volume is automatically adjusted so you can hear the other person, then restored at the end of the call. Verbal commands are simple too, making it easy to call your contacts or redial your last number.

TELEFON I NAVIGACIJA

Uconnect™ sistem Vam pruža besprekorno iskustvo koje nikada niste očekivali. Sa sistemima za navigaciju i zabavu i glasovnim komandama možete vršiti pozive kad god poželite. Jačina zvuka Vaše muzike je automatski prilagođena, tako da možete primati pozive, nakon kojih se zvuk muzike vraća na istu jačinu. Konačno, prilikom ulaska u brzu traku, glasovne komande olakšavaju pozivanje kontakata ili kontaktiranje poslednjeg broja. Uconnect™ je udružio snage sa liderima u navigaciji kako biste znali gde se nalazite, gde je Vaša destinacija i koliko će Vam dugo trebati da stignete do nje. Mape će Vas voditi kroz saobraćaj, gde će Vam kod prestrojavanja i menjanja pravaca pomoći GPS senzor. Vodič za skretanje je obezbeđen kroz audio uputstva i govorna navođenja.

PROVERITE KOMPATIBILNOST TELEFONA

POZIVANJE I ČITANJE SMS PORUKA BEZ UPOTREBE RUKU

Obavljanje i primanje telefonskih poziva ili slušanje ili odgovaranje na tekstualne poruke*, bez skidanja ruku sa upravljača i skretanja pogleda sa puta.

*Ova funkcija je dostupna samo kompatibilnim telefonima.

NAVIGACIONI SISTEM SA 3D MAPAMA

Uconnect™ od 8.4-inča Radio Nav sistem poseduje veliki ekran osetljiv na dodir od 8,4 inča, sa 3D grafikom i serijom spoljnih selektora za potpuniji i efikasniji pristup svim funkcijama, uključujući kontrolu audio sistema. Bluetooth® povezivanje uključuje glasovne i audio komande. Uconnect™ sistem podržava USB ulaz, čitač SD kartica i DAB radio. Uconnect™ 5-inčni radio sistem prihvata Vaš način života kombinujući ga u jedno rešenje: multimedija i zabava. Štaviše, ekran osetljiv na dodir i funkcija upotrebe bez ruku uspostavljaju kontrolu brzo i automatski.

TEHNOLOGIJA NA DODIR

Jeep® Renegade nudi najsavremeniju tehnologiju koja Vam omogućava da kontrolišete sve na jednostavan i intuitivan način.

JEEP® SKILLS. JEEP® THRILLS.

Jeep® Uconnect™ LIVE uvodi novu verziju, koja dovodi iskustvo vožnje na potpuno novi nivo: Jeep® Skills. Možete da procenite svoje putovanje zahvaljujući povratnim informacijama o parametrima Vaše vožnje i analizi nakon putovanja. Prihvatite izazov, testirajte sebe, istražujte Jeep® staze i postignite Vaše ciljeve. Na kraju, podelite svoje rute i dostignuća sa Jeep® online zajednicom.

Probajte kod svog najbližeg dilera

Preuzmite ili naručite Jeep® Renegade brošuru