JEEP 4X4: SPREMAN ZA SVE IZAZOVE

Ne postoji lak put do slave. Jeep® ima veliki izbor legendarnih 4X4 vozila: Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee, koji su spremni da vas isprate na svakoj sledećoj avanturi. Ništa im ne stoji na putu. Jeep® modeli spadaju među najbolje na svetu kada je reč o 4x4 tehnologiji: više od 75 godina usavršavanja 4x4 sistema pomoći će ti u prevazilaženju svih prepreka. Kada je potrebno, 4X4 sistem se automatski aktivira i možete voziti sigurno i lako preko svake podloge. Ovaj sistem koristi ili kvačilo ili centralni diferencijal da omogući prednjim i zadnjim pogonskim osovinama da se okreću različitim brzinama. Snaga se prebacuje do točkova pomoću sistema za zaključavanja diferencijala. Jeep® vozila uključuju mehaničke, elektronske ili kočione diferencijale da omoguće maksimalni prenos snage na točkove kako bi se povećala vučna snaga vozila.

4X4 JEEP I OFF-ROAD VOŽNJA: IDEALAN SPOJ NAPRAVLJEN U BLATU

Mokri putevi, blato, sneg: svaki teren biće obična šetnja za vaše 4x4 Jeep® vozilo.

Kada vaš Jeep ima Trail Rated® bedž možete biti sigurni da je njegov 4x4 sistem prošao čitav niz zahtevnih testova na najtežim off-road stazama. Da li ćete imati problem sa vodom na svojoj off-road avanturi? Voda ne treba da vas brine: dodatna elektro izolacija i izolacija karosesrije, zajedno sa visoko postavljenim usisom vazduha sprečiće bilo kakav ulazak vode u vaše Jeep® vozilo. A ako vas zanima da li ćete moći da kontrolišete proklizavanja niz strme staze, Jeep® vozila sa Trail Rated® bedžom imaju posebna precizna upravljanja i optimizovano međuosovinsko rastojanje, koji će vam sve to znatno olakšati. Saznajte više o Trail Rated® oznaci ovde.

Takođe, zato što off-road vožnja zahteva neke nove veštine, Jeep 4x4 vozila su pravljena tako da izlaze na kraj sa svakom situacijom. Naš izbor Jeep® 4x4 sistema omogućavaju vam da pronađete sopstveni put kroz maltene svaki teren. Možete verovati Jeep® brendu zbog preko 75 godina usavršavanja 4x4 sistema koji će vam pomoći da izađete na kraj sa svim što majka priroda stavi pred vas.

Kako biste se pripremili za svoju novu avanturu, pratite uputstva iz našeg Off-road vodiča i pronađite odgovore na sva svoja pitanja u vezi sa 4x4 sistemom u sekciji NAJČEŠĆA PITANJA na našem sajtu jeep.rs.

PRONAĐI SVOJU OFF-ROAD STAZU.

Stil je pitanje ličnog izbora.

Da li želite udobnu i opuštenu avanturu? SUV je ono što vam je potrebno.

Zagriženi ste za off-road vožnju? Nabavite 4x4 Jeep® i nijedna prepreka neće biti prevelika za vas: sa potpuno automatskim sistemom vaše je samo da se koncentrišete na vožnju i uživate. Vaš 4x4 Jeep® bez problema ulazi i izlazi iz 4x4 režima. Dodali smo sistem kontrole spuštanja nizbrdo u naš Selec-Terrain sistem, a Trailhawk modeli imaju i “Rock” Selec-Terrain funkciju. Imaćete maksimalnu trakciju i vuču po svakom točku, koja će vam omogučiti da idete apsolutno svuda. Koristite high range u normalnim uslovima vožnje. Treba vam dodatna snaga pri malim brzinama? Koristite sporohodni režim za sve off-road ekstremne situacije.

Potrebno je da ponesete dodatnu težinu? Dodajte priključak na svoje Jeep® vozilo da povećate njegove mogućnosti. Ne samo da možete zakačiti prikolicu, već možete koristiti čitav niz priključnih elemenata kao što su nosači za bicikle, kuke i dodatni elementi za nošenje tereta.

Ono što je posebno važno: priključak se može instalirati za manje od pola sata.

VREME JE DA ZAPOČNEŠ SVOJU AVANTURU
ISTRAŽI JEEP® GAMU 4X4 VOZILA

Svako putovanje je drugačije. Počnite izborom Jeep® 4x4 ili SUV vozila koje vam najviše odgovara, otkrijte ponude za ceo izbor vozila i vozite ih kako vi želite.

NOVI JEEP® WRANGLER 4x4

Wrangler, ikona Jeep® brenda je spreman za novu avanturu. Novi Wrangler ima dva različita 4x4 sistema, Tru-Lok® za zaključavanja diferencijala i sway bar elektronsku prednju diskonekciju, koji vas mogu bukvalno odvesti bilo kuda: od vašeg omiljenog mirnog mesta u šumi kroz vaš omiljeni makadam, do vašeg skrivenog mesta pored reke.

SAZNAJTE VIŠE

JEEP® RENEGADE 4x4

Jeep® Renegade ima dva inovativna 4x4 sistema na raspolaganju, koja oba imaju sistem za diskonekciju zadnje osovine za lako prebacivanje sa pogona sa 2, na 4 točka. Oba sistema olakšavaju kretnju, čak i kada samo jedan točak stvarno ima prianjanje.

SAZNAJTE VIŠE

JEEP® COMPASS 4x4

Jeep® Compass nudi dva inovativna 4x4 sistema koji mogu da se suoče sa bilo kojim vremenskim uslovima. Jeep Active Drive 4x4 sistem pokriva sve situacije u vašim svakodnevnim avanturama. Compass Trailhawk® sa standardnim Jeep Active Drive sporohodnim 4x4 sistemom je najsposobniji SUV ikada. U kombinaciji sa Selec-Terrain® sistemom za kontrolu trakcije, vi dobijate najbolji SUV 4x4 model u klasi.

SAZNAJTE VIŠE

JEEP® CHEROKEE 4x4

Cherokee ima tri potvrđena 4x4 sistema koji mogu da se nose sa svim vremenskim uslovima. Jednostavan sistem Jeep® Active Drive I je pouzdan sistem za bilo koju situaciju, dok Jeep Active Drive II system obezbeđuje sporohodne sposobnosti kretanja, a Jeep Active Drive Lock nudi izvanredne off-road mogućnosti.

SAZNAJTE VIŠE

JEEP® GRAND CHEROKEE 4x4

Jeep® Grand Cherokee ima dokazane 4x4 sisteme koji mogu da se suoče sa bilo kojim vremenskim uslovima. Quadra-Trac II® sistem pruža odlične performanse na malom opsegu. Quadra-Trac II® obezbeđuje neviđene off-road mogućnosti, a Quadra-Trac® Active On-Demand 4x4 sistem pruža najbolje performanse za uličnu vožnju.

SAZNAJTE VIŠE

VREME JE DA ZAOPČNETE VAŠU NOVU AVANTURU

Neka vaše putovanje počne. Spremni smo da krenemo sa vama i da vam približimo iskustvo 4x4 sistema. Otkrijte sve ponude za sva Jeep® vozila i budite spremni da će nadmašiti vaša očekivanja.

Saznajte više
/* Naš GTAG */