OSTANITE POVEZANI SA SVETOM: UCONNECT™ LIVE

Ova napredna tehnologija Vam omogućava da ostanete povezani sa onim što Vam je najznačajnije, bez gubitka fokusa na vožnju. Uconnect™ sistem povezuje Vas, vozača, sa funkcionalnostima automobila, preko jednostavnih Bluetooth® funkcija, komanda glasom i putem ekrana osetljivog na dodir, kontrola na volanu i kristalno jasnim displejom.

ZABAVA ZA VAŠU UDOBNOST

Slušajte svoju omiljenu muziku. Sve što Vam je potrebno da dođete do svog odredišta jeste bogat zvuk kroz različite izvore. Jeep® Cherokee poseduje vrhunski zvučni sistem od 9 zvučnika sa 8"subwoofer-om i 506W snage, dizajniranim zajedno sa Alpine® zvučnim sistemom.

JEEP® CHEROKEE ALPINE® ZVUČNI SISTEM SA 9 ZVUČNIKA

- Tri zvučnika od 90cm

- Dva zvučnika od 15x23cm na ulaznim vratima

- Dva zvučnika od 90cm na zadnjim vratima

- Dva zvučnika od 15x23cm na zadnjim stubovima

- Jedan subwoofer "beskonačni bit" od 20cm na zadnjem stubu

- 12-kanalno pojačalo

BLUETOOTH® STREAMING

Bluetooth® streaming će vam omogućiti bežično puštanje muzike na vašem medijskom uređaju. Pomoću ove dostupne funkcije sada možete lako bežično prenositi muziku sa bilo kog kompatibilnog medijskog uređaja ili Internet radio aplikacije.

TELEFON & NAVIGACIJA

Uconnect™ sistem Vam nudi besprekorno iskustvo koje nikada niste očekivali. Sa sistemima za navigaciju i zabavu i glasovnim komandama možete uputiti poziv kad god to želite. Jačina Vaše muzike se automatski podešava tako da možete slušati svoje dolazne pozive, a zatim se jačina muzike vraća na kraju poziva. Konačno, dok ulazite u brzu traku, glasovne komande olakšavaju pozivanje kontakata ili pozivanje poslednjeg broja.

POZOVITE KAD GOD I KOGA GOD HOĆETE

Do 10 različitih mobilnih telefona može se povezati i koristiti za uspostavljanje poziva. Uconnect™ se sinhronizuje sa kontaktima na vašem kompatibilnom mobilnom telefonu, dozvoljavajući vozaču da vrši pozive prema imenima, kao i da vidi ime kontakta na ekranu osetljivom na dodir.

PROVERITE KOMPATIBILNOST SVOG TELEFONA

HANDS FREE POZIVI I ČITAČ SMS PORUKA

Upućivanje i primanje telefonskih poziva ili slušanje i odgovaranje na tekstualne poruke*, bez skidanja ruku sa upravljača ili očiju s puta.

*Ova funkcija je dostupna samo za kompatibilne telefone.

SISTEM NAVIGACIJE SA 3D MAPAMA

Uconnect™ je udružio snage sa liderima navigacije kako bi bio siguran da uvek znate gde ste, gde je Vaša destinacija i koliko će Vam vremena trebati da stignete do nje. Mape će vas voditi kroz saobraćaj, dok se spajaju i okreću pomoću GPS senzora. Uputstvo za skretanje je obezbeđeno kroz audio uputstva i govorne upute. Novi Uconnect™ 8.4" Radio Nav LIVE nudi veliki, 8,4-inčni ekran osetljiv na dodir, sa 3D grafikom i mnogim spoljnim selektorima za sveobuhvatniji i praktičniji pristup svakoj funkciji, uključujući kontrolu klime i kontrolu audio sistema. Bluetooth® povezivanje podržava glasovne komande i audio streaming. Uconnect™ sistem takođe uključuje USB port, čitač SD kartica i DAB radio.

KONTROLE

Jeep® Cherokee nudi najsavremeniju tehnologiju koja Vam omogućava da kontrolišete sve na jednostavan i intuitivan način. Promenite od AM do FM režima ili radio stanice, regulišite jačinu zvuka ili izaberite novu muzičku numeru, odaberite kontakt koji želite da pozovete: sve ovo je moguće bez skidanja ruku sa upravljača. Specifični tasteri ili prekidači su locirani na upravljaču. Dovoljno je da ih probate jednom i više nikuda nećete krenuti bez njih.

JEEP® CHEROKEE

Probajte kod najbližeg dilera

JEEP® CHEROKEE BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Cherokee Brošuru