UNUTRAŠNJOST

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Kapri kožna sedišta u Marocco crnoj boji su standardna za Grand Cherokee Limited. Prednja i zadnja sedišta sa grejačima pružaju udobnost u hladnim danima.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Kapri kožna sedišta u Marocco crnoj boji su standardna za Grand Cherokee Limited. Prednja i zadnja sedišta sa grejačima pružaju udobnost u hladnim danima.

LIGHT FROST BEŽ
LIGHT FROST BEŽ

Kapri kožna sedišta u New Zealand - Light Frost bež boji su standardna za Grand Cherokee Limited. Prednja sedišta sa grejačima pružaju dodatnu udobnost u hladnim danima.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Nappa axis II perforirana kožna sedišta u Marocco crnoj sa Tungsten proštepom standardna su za Grand Cherokee Overland. Prednja sedišta poseduju i grejače i ventilaciju, dok zadnja sedišta imaju grejače. Ventilatori unutar sedišta cirkulišu hladniji vazduh u kabini i apsorbuju toplotu sa površina sedišta radi povećane udobnosti u dugim vožnjama.

LIGHT FROST BEŽ
LIGHT FROST BEŽ

Nappa axis II perforirana kožna sedišta u Light Frost bež boji sa Color-Keyed proštepom standardna su za Grand Cherokee Overland, uklapajući se sa braon gornjom maskom i panelima vrata. Prednja sedišta poseduju i grejače i ventilaciju, dok zadnja sedišta imaju grejače. Ventilatori unutar sedišta cirkulišu hladniji vazduh u kabini i apsorbuju toplotu sa površina sedišta radi povećane udobnosti u dugim vožnjama.

BRAON
BRAON

Nappa axis II perforirana kožna sedišta u braon boji koja se slaže sa gornjom maskom i panelima vrata, sa Tungsten proštepom standardna su za Grand Cherokee Overland. Prednja sedišta poseduju i grejače i ventilaciju, dok zadnja sedišta imaju grejače. Ventilatori unutar sedišta cirkulišu hladniji vazduh u kabini i apsorbuju toplotu sa površina sedišta radi povećane udobnosti u dugim vožnjama.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Nappa kožna i antilop sedišta sa ventilacijom u Marocco crnoj boji sa crvenim proštepom standardna su za Grand Cherokee Trailhawk®. Sedišta izvajana za izuzetne performanse pomažu vam da zadržite odgovarajući položaj tokom off-road avantura. Prednja sedišta imaju ventilaciju. Ventilatori unutar sedišta cirkulišu hladniji vazduh u kabini i apsorbuju toplotu sa površina sedišta radi veće udobnosti na putu.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Natura Plus perforirana kožna sedišta u Marocco crnoj su standardna za Grand Cherokee Summit i slažu se sa drvenim umecima.

DARK SIENNA BRAON
DARK SIENNA BRAON

Natura Plus perforirana kožna sedišta u Jeep® Dark Sienna braon boji su standardna za Grand Cherokee Summit i slažu se sa drvenim umecima.

BRAON
BRAON

Natura Plus perforirana kožna sedišta u Jeep® braon boji su standardna za Grand Cherokee Summit i slažu se sa drvenim umecima.

SKI SIVA – INDIGO/SKI SIVA
SKI SIVA – INDIGO/SKI SIVA

Potpuno novi kožni paket je naš najluksuzniji dostupni paket za sedišta. Raskošna Ski siva Laguna kožna sedišta sa Indigo i Ski sivim proštepima kreiraju luksuzni prostor za vožnju. Axis II perforirana površina sedišta se greje kada je vreme hladno i hladi kada temperatura raste.

CRNA LAGUNA
CRNA LAGUNA

Potpuno novi kožni paket je naš najluksuzniji dostupni paket za sedišta. Raskošna crna Laguna kožna sedišta sa Bridle Brown proštepima kreiraju luksuzni prostor za vožnju. Axis II perforirana površina sedišta se greje kada je vreme hladno i hladi kada temperatura raste.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Wallace II i Sheldon tkanina sedišta u Marocco crnoj boji su standardna za Grand Cherokee Upland. Električno sedište vozača daje vozaču više mogućih položaja za udobnost u vožnji.

CRNA
CRNA

Kožna i antilop sedišta sa crnim urezanim Trackhawk® logom su standardna za Grand Cherokee Trackhawk. Za vrhunsku udobnost, opremite svoj Trackhawk sa dostupnim unutrašnjim kožnim paketom.

DARK RUBY CRVENA
DARK RUBY CRVENA

Kožna i antilop sedišta sa crnim i Ruby crvenim urezanim Trackhawk® logom su standardna za Grand Cherokee Trackhawk. Za vrhunsku udobnost, opremite svoj Trackhawk sa dostupnim unutrašnjim kožnim paketom.

MAROCCO CRNA
MAROCCO CRNA

Glatka kožna sedišta sa ventilacijom i Ultrasuede® umecima i urezanim Marocco crnim Trackhawk® logom su standardna za Grand Cherokee Trackhawk. Unutrašnjost koja je inspirisana trkama objedinjuje vozača i putnike sa materijalima svetske klase.

CRNA I SEPIA
CRNA I SEPIA

Glatka kožna sedišta sa ventilacijom i Ultrasuede® umecima i urezanim crnim i Sepia Trackhawk® logom su standardna za Grand Cherokee Trackhawk. Unutrašnjost koja je inspirisana trkama objedinjuje vozača i putnike sa materijalima svetske klase.

PREUZMITE KONTROLU NAD KOMFOROM

Luksuzna koža poriva gotovo sve ključne tačke - sedišta, instrument tablu, vrata, središnju konzolu i pregrade za odlaganje.

BESKRAJNO OTMENI DETALJI

COMMANDVIEW® PANORAMSKI KROV

Sa dostupnim CommandView® panoramskim krovom, uživaćete sa dvostrukim panelima, kliznim staklom sa elektro kontrolom. Panoramski krov se otvara za otkrivanje novih vidika i uključuje suncobran kako bi održavao prijatnost u vozilu. Takođe je dostupan panoramski krov sa jednim panelom.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Probajte kod najbližeg dilera

JEEP® GRAND CHEROKEE BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Grand Cherokee Brošuru