UCONNECT™ SISTEMI

Uconnect™ sistemi Vam omogućavaju zabavu, komunikaciju, navigaciju i udobnost Vašeg Jeep® Grand Cherokee-a. Sa Bluetooth® Streaming Audio-om, glasovnom komandom i dostupnim funkcijama kao što su jednostavni 8,4-inčni ekran osetljiv na dodir i navigacija sa punim funkcijama, ostaćete konektovani sa svima.

UCONNECT™ 8.4 NAV

Ovaj dostupni sistem poseduje 8,4-inčni ekran osetljiv na dodir, AM/FM/HD radio™, premijum navigaciju, Siri, glasovnu komandu, Uconnect™ pristup i još mnogo toga

PREMIJUM AUDIO SISTEMI

Dva dostupna vrhunska audio sistema dodaju doživljaj senzora kroz: Alpine® Surround Sound Sistem sa devet zvučnika, Harman Kardon® sistem sa višekanalnom obradom i 19 zvučnika visokih performansi.

image

7-INČNA INSTRUMENT TABLA

7-inčni multiview ekran za prikaz informacija vozaču, standardan na svim nivoima opreme, omogućava prilagođavanje Vaših ličnih podešavanja i grafike. Prikaz u punoj boji uključuje detaljnu Navigaciju (ako je opremljena), informacije o medijima kao što su pesma, izvođač i stanica, punu brzinu, dostupni Selec-Terrain® sistem za kontrolu vuče, dostupan Kuadra-Lift® sistem za suspenziju i još mnogo toga.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Pobajte kod najbližeg dilera

JEEP®GRAND CHEROKEE BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Grand Cherokee Brošuru