PREKO 65 DOSTUPNIH BEZBEDNOSNIH I SIGURNOSNIH KARAKTERISTIKA

Jeep® Wrangler pomaže u zaštiti vas i vaših saputnika sa aktivnim i pasivnim bezbednosnim i sigurnosnim funkcijama uključujući senzor mrtvog ugla, detekciju prepreka sa zadnje strane vozila, Parkview kamera za vožnju unazad sa dinamičkim mrežnim linijama, prednji i zadnji parking senzori, elektronska kontrola stabilnosti, sistem protiv blokiranja kočenja (ABS), pomoć pri kočenju, četiri standardne vazdušne jastuke, konstrukcija na telu i više.

image

BEZBEDNOST I SIGURNOST PRI PARKIRANJU

Otkijte kako je parkiranje lako sa dostupnim Wrangler funkcijama za parkiranje koje pomažu da se uparkirate i isparkirate sa lakoćom.

JAČINA I SNAGA

Performanse zaštite od bočnih udara i krutost vozila poboljšavaju se zahvaljujući čvrstom čeliku koji je integrisan u B-stubu na podu vozila. Široko razmaknute šine okvira takođe drže srednji montiran rezervoar za gorivo između točkova za dodatnu zaštitu, dok rezervoar za gorivo poseduje ploču debljine 2,5 mm dizajniranu za bezbednije i sigurnije off-road avanture.

image

ISTRAŽUJTE U PRAVOJ BRZINI

Limitator brzine i tempomat zajedno vam pomaže da ostanete u granicama dozvoljenih brzina.

image

KEYLESS PASIVNI ULAZAK I POKRETANJE VOZILA

Sistem može identifikovati prisustvo elektronskog ključa u blizini vrata i prtljažnika, omogućavajući otključavanje/zaključavanje vrata na prtljažniku bez pritiska na dugme na elektroničkom ključu.

image
/* Naš GTAG */