VRHUNSKA LED DNEVNA SVETLA

Osvetlite noć sa stilom. Standardni premium puni LED prednji farovi i svetla za maglu pružaju poboljšane performanse osvetljenja za dodatnu bezbednost i sigurnost, dok se šira karakteristična dnevna svetla smanjuju na potpuno nov način.

PROMENJEN DIZAJN ZADNJE STRANE

Budite primećeni bilo da dolazite ili odlazite. Zadnji deo Cherokee modela ima novi privlačan dizajn za bolju povezanost zadnjeg dela vozila. Novi zadnji farovi imaju crvene LED pokazivače za stajanje i skretanje, registarska tablica je pomerena na sredinu vrata prtljažnika za moderniji izgled. Nova električna vrata prtljažnika ne zahtevaju upotrebu ruku - aktiviraju se stopalom, što olakšava utovar i istovar svega, od namirnica do sportske opreme. Nova i redizajnirana laka i kompozitna vrata prtljažnika imaju integrisanu šipku sa svetlom sa ručkom za otvaranja stavljenom na višu poziciju zbog dodatne pogodnosti za korisnike.

PREPOZNATLJIV STIL JEEP® BRENDA

Cherokee možda ima novu spoljašnjost, ali upečatljivi stilski detalji Jeep® brenda su i dalje tu. Od trapezastih felni do prepoznatljive rešetke sa sedam proreza, novi Jeep® Cherokee ponosno prikazuje svoju istoriju i jedinstven stil.

Cherokee

PNEUMATICI

Bez obzira na to da li vozite kroz urbanu sredinu ili neistražene puteve, Cherokee vam nudi otmene i sposobne pneumatike kako bi vam svaka avantura bila nezaboravna.