ZABAVA NA DOHVAT RUKE

Slušajte vašu omiljenu muziku. Bogati zvuk sa više izvora vam pruža sve što vam je potrebno da biste stigli do željene destinacije. Novi Jeep® Cherokee poseduje premium zvučni sistem sa 9 zvučnika i subwoofer od 8 inča i 506 vati snage, dizajniran zajedno sa Alpine®.

KONTROLE

Novi Jeep® Cherokee poseduje najnoviju tehnologiju koja vam omogućava da sve kontrolišete na jednostavan i intuitivan način. Prebacite se sa FM na DAB režim ili radio stanicu, podesite jačinu zvuka ili odaberite drugu pesmu, odaberite koga želite da pozovete: sve to možete da uradite, a da ne skidate ruke sa upravljača. Posebni dugmići ili prekidači nalaze se na volanu. Kada jednom isprobate ove opcije, nećete više moći da živite bez njih.

UCONNECT

Uživajte u svim mogućnostima koje povezanost nudi. UConnect® sistem nove generacije poseduje tehnologiju koja je jednostavna za upotrebu i bezbedna za vozača, tako da možete da ostanete povezani sa svim onim najvažnijim stvarima. Pristup pametnom telefonu, traženje pravca, beleženje avantura u off-road uslovima - sve vam je na dohvat ruke.

UNCONNECT™ LIVE

SVET NA DOHVAT RUKE

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

Twitter

Ostanite konektovani, proveravajte svoj nalog i Pratite sve novosti dok ste u pokretu.

Tunein

Pronađite karticu "favourites" i koristite je kao prečicu za preuzimanje Vaše omiljene muzike sa preko 100.000 internet radio stanica.

Deezer

Pritisnite play i vozite dok slušate muziku prilagođenu za putovanje. Poslušajte predloge i pronađite muziku koja vam odgovara.

Reuters

Budite u toku sa vestima iz sveta biznisa i finansija, kao i sa udarnim vestima iz SAD i sveta.

Facebook

Koristite svoju omiljenu društvenu mrežu i dok se vozite. Neka infotainment sistem pročita status umesto vas.

UCONNECT™ LIVE. Svet na dohvat ruke.

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

HD TRAFFIC

Uštedite vreme tako što ćete izbeći gužvu u saobraćaju, uz pomoć podataka sa preko 80 miliona mobilnih telefona u realnom vremenu.

Tom Tom Places

Pronađite željenu destinaciju na jednostavan način. Pretražujte po kategoriji, nazivu ili ključnoj reči na vašem jeziku.

Kamera za merenje brzine

Možete da primate upozorenja od kamere za merenje brzine. Povećajte nivo bezbednosti tokom putovanja i uštedite na kaznama za prekoračenje brzine.

Vreme

Ne dozvolite da vam vreme pokvari planove. Možete da prilagodite rutu na osnovu realnih vremenskih uslova.