PUTOVANJE POČINJE
ISTRAŽI SVAKI DETALJ

S

GLACIER ALPINE WHITE BLUE SHADE COLORADO RED SOLID BLACK
GLACIER
ALPINE WHITE
BLUE SHADE
COLORADO RED
SOLID BLACK
SOLID BLACK
GLACIER

S

Novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid S obogaćen je novim tehnologijama i prefinjenim detaljima. U standardne karakteristike spadaju novi 10,1-inčni inteligentni Uconnect™ informaciono-zabavni sistem sa navigacijom, digitalna instrument tabla od 10,25 inča, automatsko podizanje vrata prtljažnika, novi aluminijumski točkovi od 19inča, redizajnirani vrhunski LED farovi, uz električna sedišta sa memorijskim uloškom, koji se prilagođava telu i daje maksimalnu udobnost.
LEARN MORE
Novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid S obogaćen je novim tehnologijama i prefinjenim detaljima. U standardne karakteristike spadaju novi 10,1-inčni inteligentni Uconnect™ informaciono-zabavni sistem sa navigacijom, digitalna instrument tabla od 10,25 inča, automatsko podizanje vrata prtljažnika, novi aluminijumski točkovi od 19inča, redizajnirani vrhunski LED farovi, uz električna sedišta sa memorijskim uloškom, koji se prilagođava telu i daje maksimalnu udobnost.
POČEVŠI OD

NOVI DIZAJN ENTERIJERA

Novi enterijer ima najsavremeniji dizajn koji nudi estetiku bez premca i bolju udobnost.

A REVOLUTION IN DESIGN

VIŠE PROSTORA, VIŠE DŽIPA

Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid može da se pohvali enterijerom sa čistijim, oštrijim linijama, a kapacitet za smeštanje je više nego udvostručen, sa 2,8L na 7,2L, što je savršeno za svakodnevne avanture. Osim toga, vrhunski materijali, instrument tabla i završne obrade sedišta daju ovom kompaktnom terencu prepoznatljiv stil.

NOVA TEHNOLOGIJA

Za još zabavnije, bezbednije i impresivno iskustvo vožnje, Jeep® Compass 4ke Plug-in Hibrid karakteriše najsavremenija tehnologija. Novi inteligentni 10,1” Uconnect™ infotainment sistem, „Hey Jeep®” glasovni asistent i vaš kućni asistent su uključeni u Mi Wi-Fi paket.

10.1" UCONNECT™ INFORMATIVNO-ZABAVNI SISTEM

Iz komandne table novog Compass 4xe Plug-in hibrida izlazi 10,1-inčni ekran osetljiv na dodir inteligentnog Uconnect™ informaciono-zabavnog sistema. Novi operativni sistem obezbeđuje do pet puta bržu navigaciju i nudi mogućnost prilagođavanja interfejsa, pristupa omiljenim aplikacijama i kreiranja do 6 različitih korisničkih profila.

UCONNECT™ SERVISI SA INTEGRISANIM ALEXA GLASOVNIM SERVISOM

Zahvaljujući Uconnect™ servisu i My Uconnect™ aplikaciji možete upravljati svojim automobilom čak i sa daljine. I novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid ima nove potpuno integrisane funkcije kao što je My Wi-Fi*** paket, koji vam omogućava da direktno razgovarate sa Alexa Voice Service* i kreirate liste, naručujete hranu, obavljate kupovinu i upravljate kućnom automatskom tehnikom iz automobila i bezbedno**.

*Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znakovi kompanije Amazon.com, Inc., ili njenih povezanih društava
** Takođe, neophodno je da i kod kuće imate Alexa Voice Service ili Google Home™.
*** Usluga uz pretplatu.

HEY JEEP®

Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid je prvi Jeep® koji ima glasovnog pomoćnika ugrađenog u novi inteligentni Uconnect™ infotainment sistem. Samo recite "Hey Jeep®" i počnite da razgovarate sa automobilom kako biste podesili klimu, promenili muziku, postavili odredište i još mnogo toga.

AUTOMATSKO "OVER THE AIR" AŽURIRANJE SOFTVERA 

Novi inteligentni infotainment sistem Uconnect™ u Jeep® Compass 4xe Plug-in hibridu se automatski ažurira direktno iz aplikacije My Uconnect™, zahvaljujući novoj funkciji "Over the Air" *.

*Usluga dostupna uz pretplatu

NAPUNITE PAMETNI TELEFON BEŽIČNIM PUNJAČEM

Sa Jeep® Compass 4xe Plug-in hibridom možete puniti svoj pametni telefon bez kabla pomoću postolja za bežično punjenje*. Samo postavite uređaj na postolje ugrađeno u centralnu konzolu i svetlo će pokazati nivo napunjenosti.

*kompatibilan sa uređajima za bežično punjenje

E-USPORAVANJE

Sistem e-Usporavanja se automatski aktivira kada se otpusti papučica gasa, što omogućava povraćaj energije tokom usporavanja, čak i kada se ne koristi papučica kočnice. Regenerativno kočenje maksimalno vraća energiju kada se otpuste papučice gasa i kočnice i pomaže u generisanju veće količine struje koja se prenosi u baterije.

BESKOMPROMISNE PERFORMANSE

Jeep® je ponovo izumeo pogon na sva četiri točka, kombinujući vuču 4x4 sa električnim pogonom. Performanse se ponovo povećavaju uz smanjenje potrošnje goriva i emisija.

performance canvas
THE JEEP® REVOLUTION

ODABERITE SVOJ STIL

Izaberite režim vožnje koji vam odgovara.  Hybrid koristi oba motora, Electric koristi samo elektromotor, E-Save održava bateriju u napunjenom stanju tako što povećava efikasnost autonomnih sistema za punjenje.

Do
240 KS
Kombinovana snaga
7.3 sekunde
Ubrzanje 0-100 km/h
4x4
Uvek zagarantovan \\ Uvek spreman
*Najbolje vreme za Jeep® Compass 4xe sa motorom od 240ks 4x4

NOVA ERA MOBILNOSTI

Jeep® Compass ulazi u svet elektrifikacije sa novom 4xe tehnologijom, nenadmašnim Jeep® pogonom na sva četiri točka i izuzetnim električnim pogonom. Koncept mobilnosti u razvoju, sa ekosistemom usluga i rešenja.

EASYWALLBOX

Novi EasyWallbox, dostupan kao opcija, inteligentan je uređaj koji vam omogućava da smanjite vreme punjenja. On može da detektuje potrošnju energije u vašem domu i da prilagodi snagu punjenja kako bi sprečio nestanak struje. Takođe pamti ranija punjenja i može da predvidi uobičajena vršna opterećenja u cilju optimizacije punjenja.

easy wall-box

NOV DINAMIČAN IZGLED

Nove linije i moderne elegantne konture zapadaju za oko gde god da prolazi.

Jeep® Compass 4xe PHEV: Ukupne emisije CO2 (g / km): 47-43; Ukupna potrošnja goriva (l / 100km) 2,0-1,9; Potrošnja struje (kWh / 100km): 16,3. **
Compass 4xe: Emisija CO2 (ponderisana, ukupna) (g/km): 48 – 44. Potrošnja goriva (ponderisana, ukupna) (l/100 km): 2,0 – 1,8; Vrednosti izračunate na osnovu WLTP procedure (Uredba (EU) 2018/1832).

Brojčane vrednosti za potrošnju goriva i CO2 su date samo u svrhe upoređenja i ne moraju odražavati rezultate vožnje u stvarnom životu, što će zavisiti od niza faktora, uključujući dodatnu opremu (nakon registracije), varijacije vremenskih prilika, stilove vožnje i opterećenje vozila. Isključivo upoređujte brojčane vrednosti za potrošnju goriva i CO2 sa drugim automobilima koji su testirani po istoj tehničkoj proceduri.

^Ove brojke su dobijene nakon što je baterija potpuno napunjena. Compass 4xe je Plug-in hibridno vozilo koje za dopunjavanje traži električnu energiju iz mreže. Prikazane brojčane vrednosti su date radi uporedivosti. Isključivo upoređujte brojčane vrednosti za potrošnju goriva, CO2 i električni domet sa drugim automobilima koji su testirani po istim tehničkim procedurama. Ove brojke ne moraju odražavati rezultate vožnje u stvarnom životu, što će zavisiti od niza faktora, uključujući početno punjenje baterije, dodatnu opremu (nakon registracije), varijacije vremenskih prilika, stilove vožnje i opterećenje vozila.
/* Naš GTAG */