TRAIL RATED®

Jeep® Wrangler Unlimited sa ponosom nosi oznaku Trail Rated® ukazujući na njegovu sposobnost da funkcioniše sjajno pod mnoštvom izazovnih uslova na terenu. On potvrđuje sposobnosit Wranglera na i van terena, obezbeđujući da kada se nađete iza upravljača možete bezbedno da se krećete ne bilo kojim uslovima puta. On opravdava tradiciju Jeep brenda svojom legendarnom trakcijom, odstojanjem od tla, manevrisanjem, artikulacijom i sposobnošću prolaska kroz vodu.

POGLEDAJTE KAKO WRANGLER OSTVAJA TRAIL RATED® BEDŽ

NAJBOLJA KONJSKA SNAGA U KLASI

Poverenje i sposobnost idu ruku pod ruku. Jeep® Wrangler Unlimited 2018. ima snagu i obrtni moment koji Vam je potreban za skoro sve vrste terena. Slobodno krenite preko velikih stena, dubokog snega ili blata i Wrangler će Vas svakako odvesti do vrha.

image

DIZEL MOTOR 2.8 CRD

Izuzetni CRD (Common Rail Diesel) 2.8 16V DOHC, sa četiri cilindra je procenjen na 200 KS pri 3,600 obrtaja/min i obrtnom momentu od 460 Nm pri 1600-2600 obrtaja/min sa automatskim menjačem.

4x4 MOGUĆNOSTI

Uputite se na stazu sa raznovrsnim izborom raspoloživih 4x4 sistema i impresivnom trakcijom i rukovanjem u Jeep® Wrangler-u 2018 .

NAJBOLJI UGLOVI U KLASI

Wrangler nudi najbolje u klasi klirense (25,4 centimetara) i najbolje u klasi pristupne (38,4 stepeni), prelazne (20,8 stepeni) i odlazne (31,4 stepeni) uglove.

image

MOGUĆNOSTI VUČE

Jeep® Wrangler Unlimited nudi mogućnost vuče do 2.200 kg. Sistem sprečavanja zanošenja prikolice je standardna bezbednosna i sigurnosna funkcija koja ne zahteva unose vozača i automatski se aktivira kad god oseti da Vam je potrebna.

engine icon
DIZEL MOTOR 2.8 CRD

200 konjske snage i 460Nm obrtnog momenta

vehicle icon
2200

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probajte kod najbližeg dilera

JEEP® WRANGLER BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Wrangler UNLIMITED brošuru