Putovanje počinje
Otkrijte sve detalje

Novi Wrangler 4xe Rubicon

BRIGHT WHITE BLACK FIRECRACKER RED BILLET SIL GRANITE CRYSTAL STING GRAY HYDRO BLUE
BRIGHT WHITE
BLACK
FIRECRACKER RED
BILLET SIL
GRANITE CRYSTAL
STING GRAY
HYDRO BLUE
BRIGHT WHITE

Novi Wrangler 4xe Rubicon

Novi Jeep® Wrangler Rubicon, sada dostupan kao plug-in hibrid 4xe, zadržao je dve osnovne karakteristike koje su ga proslavile: stil i performanse. Ovaj model ima standardnu opremu sa novom 4xe nalepnicom na haubi, 32-inčnim gumama za blatnjav teren, prednju kameru TrailCam i Tru-Lok® elektronski diferencijalni sistem zaključavanja – prava oprema za pravu avanturu.

Saznajte više

Novi Jeep® Wrangler Rubicon, sada dostupan kao plug-in hibrid 4xe, zadržao je dve osnovne karakteristike koje su ga proslavile: stil i performanse. Ovaj model ima standardnu opremu sa novom 4xe nalepnicom na haubi, 32-inčnim gumama za blatnjav teren, prednju kameru TrailCam i Tru-Lok® elektronski diferencijalni sistem zaključavanja – prava oprema za pravu avanturu.

POČEVŠI OD 72.000€

Nova era Jeep® mobilnosti

Nova era Jeep® mobilnosti, Jeep® Wrangler ulazi u svet elektrifikacije sa novom 4xe Plug-In Hibrid tehnologijom. Legendarni Jeep® pogon na sve točkove kombinuje se sa novim električnim pogonom kako bi ponudio novi koncept mobilnosti, ali i ekosistem usluga i rešenja koji razvijaju Jeep® svet

EASYWALLBOX

Novi easyWallbox, dostupan kao opcionalan. Pametni je uređaj koji skraćuje vreme punjenja baterije na manje od 3 sata. EasyWallbox može da uoči potrošnju energije u vašem domu i da prilagodi snagu punjenja kako bi sprečio nestanak struje. Takođe čuva istoriju punjenja, predviđajući uobičajene pikove za optimizaciju punjenja. 

Easywall-box

PUNITE KOD KUĆE I SVUDA GDE POŽELITE

Punjenje novog Wrangler-a 4xe Plug-In Hibrid-a je iznenađujuće lako. Pored novog easyWallbox-a, možete i daljinski puniti automobil kod kuće, upravljanjem JuiceBox Connected Wallbox-om iz aplikacije My Uconnect™.

Novi hibridni Wrangler se takođe može puniti daleko od kuće zahvaljujući Modo kablu, dostupnom kao opcija i upotrebljivom na većini javnih stanica za punjenje.

Napunite baterije tokom vožnje

Novi plug-in hibrid Jeep® Wrangler 4xe može da se napuni čak i tokom vožnje. 

Zahvaljujući funkciji e-Coasting moguće je transformisati kinetičku energiju proizvedenu tokom kočenja, usporavanja i lagane vožnje u energiju koja je spremna za upotrebu.

JOŠ MOĆNIJI

Novi 4xe plug-in hibrid Wrangler hvata se u koštac sa svakodnevnim izazovima pomoću kombinovanog motora snage do 380 KS i ubrzanja 0-100 km/h za 6,4 sekunde. Električni pogon podiže nivo performansi 4xe plug-in hibrid Wranglera. Snažniji je, ima izvanrednu sposobnost prolaska kroz vodu i ostaje veran konceptu beskompromisnog terenskog vozila zahvaljujući maksimalnom obrtnom momentu pri malom broju obrtaja.

Potrošnja goriva u dodatnom opsegu Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid (l/100 km): 3,5 – 4,1; emisije CO 2 (g/km): 79 – 94. Vrednosti su odobrene u skladu sa metodom merenja/korelacije NEDC ponderisanog ciklusa i ažurirane su 20.6.2020. godine. Ove vrednosti su navedene radi poređenja.

380 KS
kombinovana snaga
Do
53 km
u potpuno električnom režimu*
130 km/h
maksimalna brzina u potpuno električnom režimu
< 3h
potpuno brzo punjenje
*Homologacija WLTP u gradskoj voznji

Novi plug-in hibridni Jeep® Wrangler

Krenite u sledeću avanturu

Odricanje od odgovornosti: 

Slike su napravljene na za to ovlašćenom području/tokom terenskih vožnji 

Slike nastale u oblasti / dozvoljene za offroad.

OSTANITE USREDSREĐENI NA PUT

Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid ima standardnu opremu sa više od 65 aktivnih i pasivnih bezbednosnih funkcija. Ugrađeni sistemi nude funkcije za kretanje u saobraćaju, kao što su prilagodljiva kontrola krstarenja i sistem upozorenja na sudar sa prednje strane + automatsko kočenje. Osim toga, postoje sistemi dizajnirani za avanture tokom terenskih vožnji, kao što je odabrana kontrola brzine, a to je kontrola brzine tokom terenskih vožnji, koja vam omogućava da održite stabilnu vožnju čak i na neravnom, blatnjavom terenu i strmim padinama.

Povezanost sa avanturom

Wrangler 4xe plug-in hibrid ima tehnologiju koja svaku avanturu čini još uzbudljivijom i povezanijom. Putem aplikacije My Uconnect™ i informativno-zabavnog sistema Uconnect™, možete da se intuitivno i daljinski povežete sa svojim Wranglerom.

Sistema infotainment UconnectTM NAV 8,4’’ 

Novi Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid ima standardnu opremu sa 8,4-inčnim Uconnect™ NAV informativno-zabavnim sistemom četvrte generacije, stavljajući vam sve nove funkcije povezivanja koje omogućava usluga Uconnect Services* koja vam je nadohvat ruke.

 *dostupan u prvoj polovini 2021. godine

Digitalna instrument-tabla čija je dijagonala ekrana 7 inča

Upravljanje snagom novog Jeep® Wrangler 4xe je još lakše zahvaljujući novoj 7-inčnoj digitalnoj instrument-tabli. Interfejs je potpuno prilagodljiv i prikazuje sve parametre vožnje, kao što su status baterije, preostali vek trajanja baterije i nivoi punjenja.

Ikona stila

Novi Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid ostaje veran svojim korenima. Prepoznatljivi i definisani oblici su poboljšani zahvaljujući elegantnim detaljima 4xe sveta, kao što su plavi profili loga ili poklopac za električno punjenje sa strane i posebna linija točkova. Wrangler 4xe je definicija svestranosti, sa sklopivim vetrobranom, različitim krovnim konfiguracijama i uklonjivim vratima čime vam pruža istinski doživljaj vožnje na otvorenom prostoru.

UNUTAR AVANTURE

Svestranost, prostor i udobnost, ne zanemarujući stil i osobenost. Potpuno novi Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid ima zagrejana kožna sedišta, prostran je za svakog putnika i razne vodootporne odeljke za skladištenje koji se mogu zaključati i koji su pogodni za avanture na otvorenom.

/* Naš GTAG */