SKLOPIVI VETROBRAN ZA JOŠ VIŠE ZABAVE

Novi Jeep® Wrangler pruža lakši način da se oseti sloboda na otvorenom zahvaljujući lako sklopivom vetrobranu. Proces preklapanja zahteva uklanjanje daleko manje šrafova od prethodnih modela. Nova sportska traka u boji karoserije je deo trajne strukture okvira vetrobranskog stakla. Redizajnirani branici haube sadrže ugrađene mlaznice za pranje za besprekorni izgled.

SLOBODA OTVORENOG KROVA

Čvrsti krov, meki krov, bez krova ili novi Sky One-Touch™ električni krov. Sa svim vratima ili bez vrata. Novi Jeep® Wrangler je stvoren za laku vožnju na otvorenom. Novi Sunrider® meki krov bez rajsferšlusa pokreće opružnu pomoć za glatko podizanje i spuštanje, dok je Freedom Top® čvrsti krov 20% lakši od prethodnih tvdih krovova. Novi višenamenski sistem zglobnih šina pojednostavljuje uklanjanje i ugradnju vrata.

PNEUMATICI

Felne i blatobrani, koji povećavaju vrednost svakog paketa opreme, standardni su na modelima Sport i Rubicon. Rubicon blarobrani visokog su klirensa, napravljeni za standardne 32-inčne off-road pneumatike za blato i sneg. Uglađi blatobrani u boji vozila su standardni na Sahari.

NOVO SPOLJAŠNJE OSVETLJENJE