POTPUNO NOVA UNUTRAŠNJOST

Uživajte u vožnji svog života u potpuno novom enterijeru s potpuno novom atmosferom. Novi dizajn sedišta pruža udobnost i maksimalnu podršku, dok su na raspolaganju prednja sedišta sa grejačima, dodatni prostor za noge zadnjeg sedišta, premium naslon za ruke, pametna rešenja za skladištenje i još mnogo toga.
- CRNA TKANINA
CRNA TKANINA

Crna tkanina sedištima standardna je za Wrangler Sport.

- HERITAGE BEŽ TKANINA
HERITAGE BEŽ TKANINA

Heritage bež tkanina sedišta strandardna je za Wrangler Sport i nudi vam komfor koji vam je potreban.

- CRNA TKANINA
CRNA TKANINA

Crna tkanina na leđnom delu sedišta sa logotipom "Sahara" standardan je za Wrangler Saharu i nudi vam komfor koji vam je potreban.

- HERITAGE BEŽ TKANINA
HERITAGE BEŽ TKANINA

Haritage bež tkanina na leđnom delu sedišta sa logotipom "Sahara" standard je za Wrangler Saharu i nudi vam komfor koji vam je potreban.

- CRNI TEHNO VYNIL
CRNI TEHNO VYNIL

Crna tehno vynil sedišta sa naglašenim proštepom i "Sahara" logotipom dostupna su za Wrangler Saharu i daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

- HERITAGE BEŽ TEHNO VYNIL
HERITAGE BEŽ TEHNO VYNIL

Heritage bež tehno vynil sedišta sa naglašenim proštepom i "Sahara" logotipom dostupni su za Wrangler Saharu i daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

- CRNI MCKINLEY TEHNO VYNIL
CRNI MCKINLEY TEHNO VYNIL

Crni McKinley tehno vynil sedišta sa naglašenim proštepom i "Jeep" logotipom dostupna su za Wrangler Saharu i daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

- HERITAGE BEŽ MCKINLEY TEHNO VYNIL
HERITAGE BEŽ MCKINLEY TEHNO VYNIL

Heritage bež McKinley tehno vynil sedišta sa naglašenim proštepom i "Jeep" logotipom dostupna su za Wrangler Saharu i Overland, koji daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

- PREMIUM CRNA TKANINA
PREMIUM CRNA TKANINA

Crna tkanina sedišta sa crvenim proštepom i "Rubicon" logotipom standard je za Wrangler Rubicon.

- CRNI TEHNO VYNIL
CRNI TEHNO VYNIL

Crna tehno vynil sedišta sa naglašenim crvenim proštepom i "Rubicon" logotipom dostupna su za Wrangler Rubicon i daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

- HERITAGE BEŽ TEHNO VYNIL
HERITAGE BEŽ TEHNO VYNIL

Heritage bež tehno vynil sedišta sa naglašenim proštepom i "Rubicon" logotipom dostupna su za Wrangler Rubicon i daju luksuzni pečat svakoj vašoj vožnji.

ŠIROM OTVOREN PROSTOR

Sloboda otvorenog prostora je u srcu svakog Wranglera. Spremili smo mnogo poboljšanja za 2018. godinu, uključujući i novi tanki Freedom Top® čvrsti krov sa lako uklonjivim krovnim panelima. Sunrider® meki krov bez rajsferšlusa omogućava poboljšano upravljanje tkaninom i pomoćni mehanizam koji olakšava proces otvaranja i zatvaranja.

BEZ KOMPROMISA

Bilo da izaberete otmenu Saharu ili sposobni Rubicon, uživaćete u neverovatnoj udobnosti i pogodnosti, uz najsavremeniju tehnologiju.

POČNITE DA SE PAKUJETE

Novi Wrangler je samo nastavak onoga što vi već jeste. On je sposoban i svestran, izgrađen da bude spreman za svaku ekspediciju koju planirate. Na ili van staze, sa ili bez krova, jedine granice su u vašoj mašti.

DIZAJNIRAN ZA DIVLJINU

Svaki detalj na novom Wrangleru je dizajniran da pruži maksmialnu korisnost i stil.

PERIVA UNUTRAŠNJOST

Periva unutrašnjost poseduje potpuno nove, jednosmerne ventile za odvod u podu, kako bi se voda iscedila tako da se ne vraća unutra. Samo uklonite tepih, a unutrašnjost možete isprati crevom.*

* Uvek vozite u okvirima svoje sposobnosti i iskustva i u skladu sa uslovima na putu. Obavezno pratite sva uputstva za upotrebu za uklanjanje krova, vrata i spuštanje vetrobrana. Vožnja bez vrata i vetrobranskog stakla je isključivo za off road vožnje.

ROBUSNI DETALJI

Ručice, dugmad i preklopi su testirani za superiornu funkcionalnost. Gumeni materijal oko Uconnect® ekrana osetljivog na dodir, dugme Start/Stop i prekidači namenjeni za bolju korisnost, ergonomiju i dodatnu izdržljivost.

MEDIA CENTAR

Neka ste uvek okruženi svojim svetom zahvaljujući višestrukim USB priključcima postavljenim u konzolu i duž sedišta. Konektovanje, bez obzira koliko ste daleko, nikada nije bilo tako lako.Bring always you world with you thanks to the multiple USB ports placed both in the console and along the seats.
Getting connected, no matter how far you get, has never been so easy.

SPREMAN ZA SVE VREMENSKE USLOVE

Budite spremni za sve što vam stoji na putu. Nove udobnosti i udobnosti 2018 Vranglera dizajnirane su za poboljšano iskustvo za vas i vaše putnike bez obzira u kom smeru ide temperatura.

/* Naš GTAG */