UNUTRAŠNJA SEDIŠTA

Jeep® Wrangler karakteriše najudobnija unutrašnjost u svojoj klasi. Uživaćete u sedištima sa premijum Sedoso tkaninom ili McKinley kožom sa vezenim proštepom. Jeep® Wrangler takođe nudi mogućnost dostupnih grejanih prednjih sedišta, osvetljenih držača za čaše i još mnogo toga.
CRNA
PREMIUM CRNA TKANINA SA AKCENTOVANIM SVETLO SIVIM PROŠTEPOM

CRNA
MCKINLEY CRNA sa svetlo sivim proštepom

Dostupan je sa crnom gornjom i donjom instrument tablom. Jeep® Wrangler poseduje robusnu i prefinjenu unutrašnjost sa mnogo neočekivanih komfornih i praktičnih karakteristika.

KREIRAN DA BUDE FUNKCIONALAN

VIŠE SLOBODE JE VIŠE ZABAVE

Držite oči na putu i ​​ruke na upravljaču zahvaljujući glasovnoj komandi, koja Vam omogućava da izaberete radio stanice i učinite pozive mnogo jednostavnijim. Unapređena GPS navigacija i unos destinacije putem glasovne komande je dostupna sa Uconnect™, čime sa jednostavnim zahtevom možete dobiti smernice ka aerodromu, muzeju ili omiljenoj prodavnici. Uconnect™ telefon je komunikacioni sistem koji se aktivira u vozilu i omogućava Vam da razgovarate na Vašem Bluetooth® kompatibilnom telefonu praktično bez upotrebe ruku. Slušajte svoju omiljenu muziku i osetite zvuk preko CD/DVD-a, MP3-a, USB ulaza, pomoćnog ulaznog priključka, skladištenja hard diska, glasovne komande i Bluetooth-a.

UNUTRAŠNJOST SA NAPAJANJEM ZA PRANJE VODOM

Svaka Jeep® Wrangler standardna unutrašnjost je trajna i poseduje odvodni čep. Zato samo napred i prepustite se nekoj dobroj, ne tako čistoj zabavi.

VELIKI PROSTOR ZA VAŠU OPREMU

Jeep® Wrangler poseduje veliki prostor za skladištenje uz sedišta koja se mogu preklopiti i oboriti. Vaše dragocenosti su sigurne zahvaljujući centralnoj konzoli i pregradi za odlaganje sa dvostrukim poklopcom koju je moguće zaključati

ALPINE® PREMIJUM ZVUČNI SISTEM

Zvučni sistem Alpine® sa devet zvučnika kreira realistične zvukove korišćenjem pojačala od 552W, dva tweeters-a, subwoofer-om od 8x12 inča, četiri zvučnika od 6,5 inča i dva zvučnika od 3.5 inča koji su smešteni su u gornjoj zvučnoj traci. Alpine je poznat po ponudi izvrsne tonalne ravnoteže i definisanog zvuka. Dobrodošli u novi talas zvučnog inženjerstva (standard za Saharu i Rubicon).

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probajte kod najbližeg dilera

JEEP® WRANGLER UNLIMITED BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Wrangler UNLIMITED brošuru