PREKO 60 DOSTUPNIH BEZBEDNOSNIH I SIGURNOSNIH KARAKTERISTIKA

Novi Jeep® Renegade obezbeđuje prednje i zadnje bočne vazdušne jastuke, vazdušni jastuk za podupiranje kolena vozača, bočne vazdušne jastuke na prednjim sedištima i unapređene višestepene vazdušne jastuke za vozača i suvozača.

UVEK U PRAVOJ BRZINI

Jeep® Renegade je opremljen naprednim sigurnosnim funkcijama koje pomažu vozaču da se uvek kreće u okviru dozvoljenih brzina.

AKTIVNA BEZBEDNOST I SIGURNOST

Da biste uživali u jedinstvenoj vožnji, važno je biti bezbedan za volanom. Jeep® Renegade je dizajniran da obezbedi više od 60 dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih funkcija, uključujući sistem upozorenja o čeonom sudaru i LaneSense upozorenje o skretanju sa trake. Ova najsavremenija tehnologija (poznata kao Napredni sistem podrške vozaču) dizajnirana je da bude pouzdana u svim uslovima vožnje i ima 2 potpuno nova sistema: prepoznavanje saobraćajnih znakova i pomoć pri održavanju brzine, oba standardna u celoj gami.

Novi Jeep® Renegade nagrađen je prestižnom ocenom Euro NCAP sa 5 zvezdica pomeranjem granica potrebnih za osvajanje 5 zvezdica u pogledu bezbednosti odraslih, dece i pešaka. Inovativna "mini 4x4 arhitektura" modela Jeep® Renegade i brojni sigurnosni sistemi, ponuđeni kao standardni ili na zahtev, doprineli su dobijanju ove nagrade.

SENZOR UPOZORENJA O ČEONOM SUDARU

Ovaj inovativni sistem, zahvaljujući radarskim i video senzorima, otkriva da li se Jeep® Renegade prebrzo približava drugom vozilu ili velikoj prepreci i upozorava Vas ili pomaže u izbegavanju/ublažavanju incidenta. On šalje zvučna i vizuelna upozorenja ili čak može samostalno da upotrebi kočnice.

BEZBEDNOST I SIGURNOST PARKIRANJA

Kada je reč o parkiranju, čuvamo vam leđa. Renegade ima puno dostupnih funkcija za parkiranje kako bi Vam pomogao da se što lakše uparkirate i isparkirate.

POGODNOSTI