IZABERITE SVOJ UCONNECT™ DAB RADIO

Iskoristite sve mogućnosti koje vam povezanost donosi: Novi Jeep® Renegade nudi 3 različita izbora DAB Radio klastera, sve što uključuje nove generacije Uconnect® sistema i tehnologiju koja je bezbedna za vozače tako da on može da ostane povezan sa svim stvarima koje su mu najbitnije.
Mogućnost pristupa vašem pametnom telefonu, dobijanje uputstava, upotreba sigurnosnih funkcija kao što su Parkview® kamera za vožnju unazad, mogućnost praćenja off-road avantura i još mnogo toga, sad su na dohvat ruke.

ZABAVA NA DOHVAT RUKE

Slušajte vašu omiljenu muziku. Sve što vam je potrebno da biste došli do svog odredišta je bogat zvuk kroz različite izvore.

TFT DISPLEJ OD 7 INČA

Personalizovani digitalni klaster od 7" vam omogućava da prilagodite lična podešavanja i grafiku. Prikaz u punoj boji uključuje detaljnu navigaciju (ukoliko je dostupna), sadrži informacije o medijima poput pesme, izvođača i stanice u realnom vremenu, off-road statistiku i još mnogo toga.

JEEP® SKILLS

Jeep® Uconnect LIVE uvodi novu verziju, koja dovodi iskustvo vožnje na potpuno novi nivo: Jeep® Skills. Možete da procenite svoje putovanje zahvaljujući povratnim informacijama o vašim parametrima vožnje i analizi nakon putovanja. Prihvatite izazov, testirajte sebe istražujući Jeep® staze i postignite vaše ciljeve. Na kraju, podelite svoje rute i dostignuća sa Jeep® online zajednicom.

VRHUNSKI AUDIO SISTEM

Vrhunski 8-kanalni audio sistem sa digitalnim pojačalom od 560 vati napraviće od vaše svakodnevne pesme lični koncert. Novi propisi audio sistema daju izuzetno oštar i dosledan zvuk, dok 9 HiFi zvučnika obasipa putnike punim i snažnim basom, prirodnim glasovima i kristalno jasnim visokim notama.

Sistem se sastoji od: devet zvučnika, dva visokotonca od 1" na zadnjim vratima, četiri mid-vufera od 6x9" na prednjim i zadnjim vratima, jednog bas refleksa, HiFi zvučnika od 6,5", sabvufera sa dva kanala.

UCONNECT™ LIVE SVET POD VAŠIM PRSTIMA

UCONNECT™ LIVE SVET POD VAŠIM PRSTIMA

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

Twitter

Ostanite povezani, proverite svoj profil i vidite sve live novine dok se vozite s jednog mesta na drugo.

Tunein

Pronađite svoju "omiljenu prečicu" kako biste slušali muziku po želi na preko 100 internet radio stanica.

Deezer

Pritisnite play i vozite sa personalizovanom listom pesama. Pratite sugestije i pronađite muziku koja vam najviše odgovara.

Reuters

Budite u centru svetskih dešavanja sa poslovnim i finansijskim informacijama i najznačajnijim internacionalnim vestima.

Facebook login

Ostanite ulogovani na svojoj omiljenoj društvenoj mreži dok se vozite. Neka infotainment zvučni sistem pročite nove objave za vas. Da li ste spremni za deljenje?

Uconnect™ LIVE. Vaš svet dostupan u My Car

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

My Car

Primite informacije u realnom vremenu i držite pod kontrolom status vašeg vozila kroz izveštaj o zdravlju i daljinsku istoriju.

/content/dam/jeep/crossmarket/model/renegade/package-tech/convenience/logo-mycar-470x470.jpg

Eco Drive

Otkrijte informacije u realnom vremenu kako biste prilagodili svoje navike vožnje smanjenom trošenju goriva.

/content/dam/jeep/crossmarket/model/renegade/package-tech/convenience/logo-ecodrive-470x470.jpg

Uconnect™ LIVE. Vaš svet pod vašim prstima.

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

HD TRAFFIC

Uštedite vreme tako što ćete izbeći svakodnevnu gužvu u saobraćaju, zahvaljujući informacijama u realnom vremenu koje deli 80 miliona mobilnih korisnika.

Tom Tom Places

Sa lakoćom pronađite vašu destinaciju. Pretražite kategoriju, poslovno ime ili ključne reči na svom jeziku.

Speed Cameras

Primite upozorenje o kameri za brzinu. Povećajte bezbednost vašeg putovanja i ne rizikujte kazne za prekoračenje brzine.

Weather

Ne dozvolite da vreme pokvari vaše planove. Možete modifikovati svoju rutu prema vremenskoj prognozi u reanom vremenu.

Uconnect™ LIVE. Vaš svet pod vašim prstima.

UKLJUČENE KARAKTERISTIKE

Jeep Skills

Osnažite iskustvo vožnje pomoću Jeep Skills i preuzmite kontrolu nad svim vašim podacima o vozilu i izazovima putovanja.

* Siri® Eyes Free zahteva iPhone mobilni uređaj za Siri. Neke funkcije možda neće biti dostupne ako vozilo nije u pokretu. Neophodno je da se iPhone poveže sa mobilnom uslugom. Brzina podataka prenetih na uređaj zavisi od podržanih funkcionalnosti Interneta.