UNUTRAŠNJA SEDIŠTA

Nova Jeep® Renegade unutrašnjost podrazumeva ergonomski dizajnirana sedišta izrađena od visokokvalitetnog materijala sa šarenim anodiziranim akcentima, inspirisanim zaštitnim naočarima koje se koriste u ekstremnim sportovima.

POGLEDAJTE IZBLIZA

UDOBNOST NIKADA NIJE BILA TAKO FUNKCIONALNA

Jeep® Renegade unutrašnjost dizajnirana je da pametno kombinuje prijatne materijale sa funkcionalnim karakteristikama. Meko platno je ukršteno sa smelim funkcionalnim elementima poput ručice za suvozača, neophodne za off-road avanture. Dizajnirana oznaka inspirisana legendarnim Jeep® brendom uklopljen je sa ukusom. Centralna konzola kreiran je da poboljša unutrašnji prostor za odlaganje i funkcijonalnost.

PROSTRANOST I UDOBNOST

Prostrana unutrašnjost modela Jeep® Renegade dizajnirana je da vama i vašim stvarima bude udobno u svakoj situaciji. Komfor se podiže na sledeći nivo zahvaljujući dostupnim 8-smernim električnim prednjim sedištima, grejanim prednjim sedištima i volanu i podesivom lumbalnom osloncu na sedištu vozača.

Svestranost nije opcija: rekonfigurišite prtljažnik sa podesivim podom za teret, utovarite glomazne predmete sa lakoćom zahvaljujući dostupnim modularnim preklopnim zadnjim sedištima 40-20-40. Nijedan izazov nije nemoguć.

Dettaglio interni vista laterale Jeep Renegade

PAMETNA UNUTRAŠNJOST

Za svakodnevne vožnje ili urbane gradske avanture, novi Jeep® Renegade je pun rešenja za skladištenje za sve što vam treba na putu: od novog postolja za pametni telefon na centralnoj konzoli do dodate nove mreže, u koju može da stane iPad mini.

OSTAVITE SVOJ TRAG

Sa Jeep® Renegade-om, opseg Vaših mogućnosti je beskonačan. Takođe možete da ga personalizujete i ostavite svoj trag odabirom Mopar® unutrašnjih dodataka.