Po prirodi nepogrešiv

Novi Jeep® Renegade e-Hybrid je sinonim za nepogrešiv dizajn koji je doveo ovaj model u centar pažnje. Njegovi kvadratni i mišićavi oblici, u kombinaciji sa oštrim linijama, odražavaju stil zaštitnog znaka Jeep®, kao što je prednja maska sa sedam proreza i okruglim LED svetlima ili trapezoidnim blatobranima.

Točkovi i pneumatici

Širok asortiman mogućnosti dizajniranih da veličaju vaš stil.

17’’ aluminijumske felne Aluminijumske felne od 19”

Vožnja na otvorenom

Spremite se za ekskluzivni doživljaj u vožnji, tipičan za Jeep® svet. Renegade e-Hybrid može biti opremljen velikim staklenim krovom sa dva okna, ali i ekskluzivnim My Sky krovom, koji se može pohvaliti ručno uklonjivim panelima (za doživljaj vožnje na otvorenom bez premca) i režimom električnog pomeranja i naginjanja. Renegade e-Hybrid nudi maksimalnu slobodu vožnje na otvorenom, baš kao što i očekujete od Jeep®-a.

Svetla grada

Vozite se na vaš način u gradskom okruženju sa prepoznatljivim sistemom svetala visokih performansi. LED osvetljenje poboljšava vidljivost za 50% u poređenju sa tradicionalnim osvetljenjem i istovremeno povećava ukupnu percepciju bezbednosti vožnje. Osim toga, smanjuju se troškovi održavanja i štedi energija.
Umesto ovoga, standardno je halogeno osvetljenje koje garantuje dug životni ciklus, uz davanje naročito blještavog svetla bele boje.

Slike su indikativne prirode. Podesivost ° kompletno LED farova privremeno nije dostupna. Kompletno LED farovi su dostupni na ograničenom broju standardnih vozila.

/* Naš GTAG */