Budućnost sa brendom Jeep®

Jeep® Renegade sa e-Hybrid pogonskim sistemom zasnovan je na tehnološkom ekosistemu sa tehnologijama koje utiču na mobilnost automobila i kreiraju napredan hibridni doživljaj.

* Mogućnosti ove funkcije zavise od napunjenosti baterije i uslova vožnje

Uconnect™ 8,4" HD infotainment sistem

Novi Jeep® Renegade e-Hybrid može da se pohvali naprednim Uconnect infotainment sistemom, sa HD ekranom osetljivim na dodir veličine do 8,4 inča. Sistem je iznova konstruisan uz dodavanje Hibridnih stranica, namenske funkcije koja kontroliše sve parametre vezane za hibridni režim. Uconnect sistem objedinjuje glasovne komande i komande volana sa mogućnostima ekrana osetljivog na dodir. Pored toga, on garantuje besprekorno povezivanje pametnog telefona za proveru kontakata i zadataka bez skretanja pogleda sa puta.

7-inčni digitalni klaster

Klaster je redizajniran u svojoj grafici kako bi integrisao sve bitne informacije za upravljanje i praćenje e-Hybrid tehnologije. Informacije u realnom vremenu, kao što su stanje baterije i motora - i benzinskog i električnog - kao i nivoi snage i punjenja, zajedno sa svim parametrima vezanim za pogonske i bezbednosne sisteme, lako su dostupne na centralnom digitalnom displeju veličine do 7 inča.

Napredna povezivost vozila

Ostanite povezani na bezbedan način kada vozite. Zahvaljujući funkcijama Apple CarPlay i Android Auto™ integrisanim u infotainment sistem, gde god da idete možete da nosite sa sobom kontakte, muziku i planove putovanja.