Vozite pravi Jeep®

Stil i karakter kombinuju prostor i fleksibilnost u enterijerima novog Jeep® Renegade e-Hybrida. Kabina se ističe po svojoj prostranosti, udobnosti i najsavremenijoj tehnološkoj opremi, kako bi vam pružala najbolji doživljaj u toku svake vožnje. Prepoznatljivi Jeep® dizajn je funkcionalan i fleksibilan, zahvaljujući sklopivom zadnjem sedištu 40-20-40, podesivoj površini tereta i brojnim odeljcima za odlaganje. Visokokvalitetni materijali meki na dodir za sedišta i komandnu tablu ukombinovani su sa vrhunskom opremom, kao što su sedišta i volan sa grejačima ili električno podesiva prednja sedišta.

Komandna tabla

Komandna tabla novog Jeep® Renegade e-Hybrida je elegantan komplet materijala prijatnih za dodir i funkcionalnih mogućnosti. Ručka za pridržavanje sa suvozačeve strane je zaštitni znak, okružena elementima mekim na dodir koji prekrivaju prednju masku i panele vrata. Rešenje konzole obuhvata dodatni prostor za ostavljanje svakodnevnih predmeta i ističe se po svojoj velikoj funkcionalnosti. Ukupno gledano, kabina ima slojeve prepoznatljivih stilskih detalja koji prenose osećaj pripadnosti brendu Jeep®.

Prostor i udobnost

Udobnost u novom Jeep® Renegade e-Hybridu definisana je tehnološkim i inženjerskim rešenjima koja garantuju da svako putovanje bude i prijatno i udobno. Kožni enterijeri imaju na 8 načina električno podesiva prednja kožna sedišta, koja se mogu grejati kao i volan. Podesivi lumbalni oslonac povećava nivo udobnosti u skladu sa potrebama vozača. Prtljažnik se ističe po raspoloživom prostoru i fleksibilnosti, i to zahvaljujući podesivom patosu za prtljag i preklopivim zadnjim sedištima u odnosu 40-20-40.

Funkcionalan prostor

Prostor za lica i stvari. Unutar novog Jeep® Renegade e-Hybrida nalazi se širok izbor prostranih i diskretnih pretinaca za odlaganje, kao i namenski osmišljenog prostora, kao što su pretinac za pametne telefone u centralnoj konzoli i pregradak za odlaganje tableta.