OFF – ROAD NAGRADA ZA 2018. GODINU

Neosporive sposobnosti Jeep® Wrangler-a još jednom su nagrađene od strane 4x4 Magazina.

SAHARA

FIRECRACKER RED BLACK BRIGHT WHITE BILLET SILVER GRANITE CRYSTAL RHINO
FIRECRACKER RED
BLACK
BRIGHT WHITE
BILLET SILVER
GRANITE CRYSTAL
RHINO
FIRECRACKER RED

SAHARA

Otisnite se na put u Jeep® Wrangler Unlimited Sahari. Započnite novo putovanje u legendarnom vozilu koji impresionira sa prvom vožnjom.
MORE INFO
Otisnite se na put u Jeep® Wrangler Unlimited Sahari. Započnite novo putovanje u legendarnom vozilu koji impresionira sa prvom vožnjom.
POČEVŠI OD 41.790€

RUBICON

GRANITE CRYSTAL BLACK BRIGHT WHITE BILLET SILVER METALLIC RHINO FIRECRACKER RED
GRANITE CRYSTAL
BLACK
BRIGHT WHITE
BILLET SILVER METALLIC
RHINO
FIRECRACKER RED
GRANITE CRYSTAL

RUBICON

4x4 zver. Sa Dana® osovinama, elektronskom deaktivacijom anti-roll bar osovine, Rock-Trac® 4x4 sistemom i Tru-Lok® zaključavanjem diferencijala, Jeep® Wrangler Unlimited Rubicon će Vas odvesti bilo gde.
MORE INFO
4x4 zver. Sa Dana® osovinama, elektronskom deaktivacijom anti-roll bar osovine, Rock-Trac® 4x4 sistemom i Tru-Lok® zaključavanjem diferencijala, Jeep® Wrangler Unlimited Rubicon će Vas odvesti bilo gde.
POČEVŠI OD 41.990 €

GALERIJA

SPOLJAŠNJOST

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-unlimited/wrangler-exterior-1-1450x423.jpg
Image Exterior

NAJBOLJA U KLASI ZABAVA U VOŽNJI

Sa svojim blatobranima, legendarnom rešetkom sa sedam proreza i sa vratima i krovom koji se mogu skinuti, Wrangler Unlimited 2018 je moderno sposoban i zabavan za vožnju. Kako biste dodatno poboljšali premijum izgled, izaberite Freedom Top® opciju krova u boji vozila, dostupnu za model Sahara.

ISTRAŽITE SPOLJAŠNJOST
image 1
image4

UNUTRAŠNJOST

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-unlimited/wrangler-unlimited-interior-1-1450x423.jpg
Image Interior

ROBUSNA, A PREFINJENA UNUTRAŠNJOST

Unutar Wrangler Unlimited-a 2018, uživaćete u velikom prostoru za odlaganje, prefinjenim detaljima i pažljivo dizajniranoj ergonomiji kako bi svaka avantura bila udobna i zabavna. Takođe ćete dobiti komforne i praktične funkcije, uključujući: grejana tehno vynil prednja sedišta, osvijetljene držače za čaše, osvjetljenje u predelu nogu i dostupnan elektro hromatski retrovizor sa ugrađenim unutrašnjim LED svetlima.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

MOGUĆNOSTI

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-unlimited/wrangler-unlimited-capability-1-1450x423.jpg

IZUZETNE OFF-ROAD PERFORMANSE

Mogućnosti Jeep® Wrangler Unlimiteda-a omogućavaju vožnju na bilo kom terenu. Trakcija Vam pomaže u savladavanju svih uslova vožnje. Artikulacija na Jeep® Wrangler-u poboljšava performanse na i van terena povećavajući fleksibilnost, artikulaciju osovine i putanju točka. Manevrisanje je ključno za izbegavanje nezgoda i oštećenja vašeg vozila. Klirens na Jeep® Wrangler-u čini Vaš automobil otpornim, sa donjom zaštitom koja Vam omogućava da se izborite sa balvanima, stenama i neravnim površinama. Suočite se samouvereno sa bilo kojim potokom zahvaljujući mogućnosti za prolaženje kroz duboku vodu koju obezbeđuje dodatna električna izolacija, uz visoko pozicioniran usis za vazduh.

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI

BEZBEDNOST I SIGURNSOST

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-unlimited/wrangler-unlimited-safety-1-1450x423.jpg

BEZBEDNO I SIGURNO. NIKUDA BEZ TOGA.

Jeep® Wrangler Unlimited poseduje širok spektar standardnih i dostupnih bezbednosnih i sigurnosnih karakteristika uključujući standardne napredne višestepene prednje vazdušne jastuke i dostupne dodatne vazdušne jastuke sa senzorskom detekcijom. Dodatne karakteristike uključuju konstrukciju karoserije, ABS sistem, pomoć pri kočenju i još mnogo toga.

ISTRAŽITE BEZBEDNOST I SIGURNSOST

PAKETI

Odvažite se sa karakteristikama koje olakšavaju život. Koncipiranje opreme zajedno sa Power Convenience paketom daje Vam najpopularnije raspoložive karakteristike od velikog značaja.

Vidite sve karakteristike

Uključene karakteristike

One-Touch sistem otvaranja prozora

Lako podignite i spustite prozore kako biste oslobodili svež vazduh. Prednji prozori se jednostavno otvoraju samo jednim dodirom.

Brave na vratima

Zaključajte i otključajte vrata bez potrebe da se nagnite i povucite dugme.

Električna ogledala sa grejačima

Spoljni retrovizori sa grejačima omogućavaju brzo čišćenje ogledala od leda i kondenzacije u hladnim danima.

Ulazak u vozilo bez kljuća sa imobilajzerom

Sistem za ulazak u vozilo bez ključa Vam omogućava zaključavanje ili otključavanje vrata. Sentry Key® imobilizator motora čini gotovo nemoguće da neko vozi Vaše vozilo bez validnog ključa.

Ostanite povezani sa Vašim vozilom i spoljnim svetom. Oprema u peketu za povezivanje Vam pruža najpopularnije dostupne funkcije.

Vidite sve karakteristike

Uključene karakteristike

Centar informacija o vozilu

Elektronski centar za informacije o vozilima je interaktivni displej koji se nalazi u instrument tabli. Podrazumeva kompas, spoljnu temperaturu, digitalni brzinometar, informacije o vozilu, ECO displej, ekonomičnost potrošnje goriva, kilometražu do pumpe, tajmer, siste

Uconnect™ Voice sa Bluetooth sistemom

Ovaj sistem stavlja na raspolaganje čitav niz hands-free alata, animacija i dostupnu navigaciju. Možete prenositi muziku na svoj radio sa bilo kog kompatibilnog Bluetooth® mobilnog uređaja.

USB ulaz

Slušajte svoju omiljenu muziku i osetite zvuk preko CD/DVD-a, MP3-a, daljinskog USB porta, pomoćnog ulaznog priključka, skladištenja hard diska, glasovne komande i Bluetooth-a.

Tehno vynil upravljač

Upravljač obložen tehno vynilom podiže unutrašnjost Vašeg vozila na novi nivo stila. Obezbedite ovu funkciju direktno iz fabrike i uživajte u izuzetnom osećaju tehno vynila.

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Probajte kod najbližeg dilera

JEEP® WRANGLER UNLIMITED BROŠURA

Preuzmite ili naručite Jeep® Wrangler UNLIMITED brošuru

/* Naš GTAG */