RESTILIZACIJA BEZ PREMCA

Preobražen sa ciljem da vam obezbedi više prostora za svakodnevni život, enterijer novog Jeep® Compass-a objedinjuje udobnost, tehnologiju i elegantan, sofisticirani dizajn.

REDIZAJNIRANA UPRAVLJAČKA KONZOLA

VIŠE KORISNOG PROSTORA

Prostraniji enterijer - vama na usluzi. Novi Jeep® Compass ima pretince čiji se korisni prostor kreće od 2,8L do 7,2L, i višenamenski prtljažnik koji vam daje mogućnost da birate između niza organizacionih opcija koje se lako koriste.

LARGER STORAGE COMPARTMENTS

Veći pretinci

Jeep® Compass nudi više prostora, u svakom smislu te reči. Modernizovani enterijer ima pregrade za odlaganje iza menjača, na centralnoj konzoli i ispod naslona za ruke, redizajnirane tako se obezbedi veći prostor i praktičnost. Kod ovog kompaktnog SUV vozila, prostor za skladištenje je povećan sa 2,8L na 7,2L što je više nego dvostruko veća zapremina njegovog prethodnika.

PERFECT VERSATILITY

Savršen za sve namene

Potpuno novi Jeep® Compass ima još prostraniji enterijer za sve namene. Sedišta se mogu podeliti i sklopiti u razmeri 40/20/40 kako bi se maksimalno iskoristio potencijal za skladištenje a vi imali mogućnost da birate onu konfiguraciju koja odgovara vašim potrebama.

*dostupno za model Limited, standardno za model S

VIŠE PROSTORA ZA VIŠE STILA

Enterijer donosi sasvim novu dimenziju udobnosti. Ergonomska sedišta vam omogućavaju optimalan položaj sedenja tokom vožnje, sa novom memorijskom oblogom u modelu S. Birajte između autentičnih Jeep® detalja kao što su presvlake od tkanine, vinila ili Nappa tehno vynila za sedišta i upravljačku konzolu.

- Tehno vynil / crna tkanina, šavovi u Diesel Gray boji

NOVI PANELI VRATA

Restilizovana su čak i vrata novog modela Jeep® Compass. Paneli vrata su obloženi ekskluzivnom Nappa tehno vynilom koja naglašava izgled i kvalitet enterijera.

New door panels
/* Naš GTAG */