SUPERIORNA TEHNOLOGIJA

Novi Compass po prvi put uvodi dosad neviđene nadogradnje u čitavu Jeep® seriju: inovativni Uconnect radio sa dijagonalom od 10,1 inča, novu digitalnu instrument tablu od 10,25 inča i ekskluzivni Hey Jeep® glasovni servis.

NOVI 10,1" UCONNECT ™ RADIO

Jeep® Compass predvodi revoluciju uvodeći Uconnect radio. U poređenju sa prethodnom generacijom, novi infotainment sistem donosi poboljšanja na hardveru, softveru, displeju i konektivnosti.

POSTOLJE ZA BEŽIČNO PUNJENJE

Novi Compass je prvi automobil iz Jeep® porodice koji uvodi postolje za bežično punjenje - najmoderniji sistem za bežično punjenje pametnih telefona. Samo postavite kompatibilan uređaj na postolje ugrađeno u centralnu konzolu. Plavo svetlo označava da se uređaj puni, a zeleno svetlo da je uređaj napunjen.

New Wireless Charging Pad
* punjenje do 15 W, dostupno na modelima Jeep® Compass, Longitude, Limited i S  
WIRELESS CHARGING PAD

DIGITALNA INSTRUMENT TABLA SA DIJAGONALOM OD 10,25 INČA

Sve potrebne informacije o statusu vožnje i vozila se mogu videti na novom digitalnom displeju instrument table od 10,25 inča, u Full HD rezoluciji. Po prvi put u Jeep® seriji, pored toga što afirmiše moderan stil enterijera, omogućava konfiguraciju, organizaciju i prilagođavanje sadržaja odabirom i do 12 različitih konfiguracija.

Digitalna instrument tabla sa dijagonalom od 10,25 inča

Potrošnja goriva u mešovitoj vožnji (l/100 km): 7,9 – 4,6; emisija CO 2 (g/km): 184 – 122 , gde su dozvoljene vrednosti utvrđene u skladu sa NEDC ciklusom Uredbe (EU) 2019/1840, koja je ažurirana 31. maja 2020; najnovije vrednosti se mogu dobiti kod zvaničnog prodavca Jeep® automobila. Vrednosti su date u komparativne svrhe i ne predstavljaju stvarne vrednosti.