EVOLUCIJA E-HIBRIDA

Jeep® Compass razvija iskustvo hibridne mobilnosti sa novom e-Hybrid tehnologijom. Efikasan 1,5 turbo benzinski motor (130 KS i 240 Nm) potpomognut je P2 elektromotorom , koji dodaje na performanse uz povećanje snage do 15 kW (20 KS) i 55 Nm (ekvivalentno 135 Nm na ulazu menjača)*, i uveliko poboljšava efikasnost i udobnost vožnje.

*Ova funkcija zavisi od napunjenosti baterije.e.
MOBILNOST E-HYBRID

Zahvaljujući svom e-Hybrid pogonskom sistemu, Jeep® nudi ugođaj u vožnji bez presedana. U poređenju sa tradicionalnim blagim hibridnim sistemom, Jeep® e-hybrid tehnologija garantuje ugođaj potpuno hibridne vožnje, zahvaljujući novom električnom motoru* koji garantuje vožnju pri malim brzinama, u fazama usporavanja i pri manevrisanjima u čisto električnom režimu. Možete da pređete nekoliko kilometara sa potpuno ugašenim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.

*Ova funkcija zavisi od napunjenosti baterije

NOVI 7-STEPENI AUTOMATSKI MENJAČ

Potpuno novi automatski menjač sa dvostrukim kvačilom i 7 brzina debitovao je na novom Jeep® Compass e-Hybridu.  Sa skraćenim odnosima brzina - u poređenju sa tradicionalnim DCT 6-stepenim menjačem - automobil ima dodatan sprint uz ograničavanje nivoa emisije i potrošnje tokom krstarenja autoputem.