UNUTRAŠNJA DIMENZIJA

Dizajn enterijera novog Jeep® Compass e-Hybrida je savršena kombinacija prostora, udobnosti, stila i ugrađene tehnologije.

PROSTRANOST JE KARAKTERISTIČNA OSOBINA

Lica, kućni ljubimci, lične stvari: sve i svako nađe sebi prostora u novom Jeep® Compass e-Hybridu. Novi odeljci i niz različitih konfiguracija prtljažnika čine prostor u unutrašnjosti potpuno prilagodljivim za bilo koju vrstu putovanja.

NOVI PROSTORI NADOHVAT RUKE

Ponesite sa sobom sve što vam treba, čak i na najduža putovanja. Novi Jeep® Compass e-Hybrid vam nudi čitav niz novih kaseta za odlaganje. Ovi prostrani i diskretni pretinci nalaze se iza menjača, na centralnoj konzoli i na naslonu za ruke. Korisnog prostora ima preko 7 l, tako da vam sve što je potrebno stoji nadohvat ruke.

PROSTRAN I PRILAGODLJIV

Prilagodite korisni prostor prtljažnika kako biste sa sobom poneli sve što vam je potrebno. Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima 40/20/40 sklopiva zadnja sedišta zahvaljujući kojima je prtljažnik još fleksibilniji i čime se njegova zapremina povećava u skladu sa vašim konkretnim potrebama.


*Standard u S verziji

DODATNI PROSTOR, VIŠE STILA

Unutrašnjost novog Jeep® Compass e-Hybrida savršeno oslikava filozofiju stila i udobnost automobila. Sedišta nude najbolju udobnost u klasi zahvaljujući podešavanju položaja, grejanom naslonu i savršenoj ergonomiji, dizajniranoj da odgovara čak i najdužim putovanjima. Osim ovoga, verzija S pruža dodatnu udobnost kao što su sedišta sa memorijskim uloškom. Presvlake su izrađene od platna ili vinila, a podudaraju se sa instrument tablom.

/* Naš GTAG */