JEEP® BRENDIRANA ELEGANCIJA

Novi Jeep® Compass e-Hybrid nadovezuje se na stil i karakter koji su ga učinili tako prepoznatljivim, dok istovremeno ima redizajniran stil prednjeg dela sa farovima, kao i nov asortiman aluminijumskih felni.

NOV REDIZAJNIRAN STIL

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ističe se svojim stajlingom zaštitnog znaka koji nikada ne prolazi nezapaženo. Njegove elegantne i smele linije ističu se stilom nove redizajnirane prednje maske, kao i prednjim i zadnjim svetlima.

NOVA REDIZAJNIRANA MASKA

Prepoznatljiva maska sa sedam proreza - Jeep®-ov vanvremenski zaštitni znak - ponosno ističe svoj renoviran dizajn i izbor boja. Njene super elegantne linije dodatno su istaknute crnim završnim obradama, stilskim detaljem koji naglašava karakter legendarnog dizajna.

Točkovi

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima širok spektar aluminijumskih felni koje su u ponudi za razne stilove vožnje i ličnosti.

JANTES ALLIAGE 18" DIAMANTÉES JANTES ALLIAGE 19" AVEC COUPE DIAMANT JANTES ALLIAGE 19" POLIES NOIRES

AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA PRTLJAŽNIKA

Kao što naslov sugeriše, nova električna automatska vrata prtljažnika* omogućavaju vam da ih na najlakši način otvarate i zatvarate. Obično pomeranje stopala ispod zadnjeg branika aktivira senzore pokreta koji automatski otvaraju prtljažnik. Pored toga, ovaj model se takođe može pohvaliti standardnim karakteristikama kao što je sistem Keyless Enter & Go koji izvodi niz radnji kao što su otvaranje i zatvaranje vrata, paljenje i gašenje motora, a sve to bez vađenja ključeva iz džepa.

*nije kompatibilno sa kukom za vuču

/* Naš GTAG */