NAJSAVREMENIJI HIBRID

Novi Jeep® Compass e-Hybrid može da se pohvali najsavremenijim tehnološkim ekosistemom koji donosi dodatnu udobnost u vožnji i stvara hibridni ugođaj bez presedana.

10,1" Uconnect™ infotainment sistem

Novi Jeep® Compass e-Hybrid može da se pohvali Jeep®-ovim vodećim Uconnect™ infotainment sistemom. Sa Ultra HD ekranom od 10,1inča, pokreće ga procesor koji garantuje 5x više računarske snage u poređenju sa prethodnim verzijama, omogućavajući vam munjeviti pristup komandama preko intuitivnijeg korisničkog interfejsa i quickfire interfejsa ekrana osetljivog na dodir. Pored toga, možete da prilagodite interaktivnu traku za skrolovanje zahvaljujući funkciji prevlačenja i mogućnosti da prevučete i povučete aplikacije i vidžete u fasciklu obeleživača. Ovaj sadržaj je dostupan na zahtev za Longitude i Night Eagle verzije a za sve ostale verzije je standardan.

Hey Jeep® glasovni servis

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima novog Hey Jeep® glasovnog asistenta. Od sada ćete moći da razgovarate sa svojim automobilom, počevši od jednostavnog "Hey Jeep". Vaš automobil će vam rado udovoljiti i pobrinuti se za klimu, muziku ili mape. Štaviše, novi sistem prepoznavanja glasa vam omogućava da pregledate i nove TomTom™ mape.


*Dostupno samo na Radio Uconnect 10.1'' Navi. Radio Uconnect 10.1'' Navi je standardna funkcija na S i Upland verzijama, a na zahtev je dostupna i na Longitude, Night Eagle i Limited.

Razgovarajte s Alexom

Alexa Voice Service* je dostupan na novom Jeep Compass e-Hybridu. Zahvaljujući aplikaciji My Uconnect™ i novim funkcijama paketa My Wi-Fi*** - dela paketa Uconnect™ - sada možete da ćaskate sa Alexom i pustite svoju omiljenu pesmu, proverite vremenske prilike i kontrolišete svoj pametni dom čak i kada ste kilometrima daleko**.


*Amazon, Alexa i svi relevantni logotipi su brendovi u vlasništvu kompanije Amazon.com, Inc., ili njenih zavisnih društava. Dostupno samo na Radio Uconnect 10.1'' Navi. Radio Uconnect 10.1'' Nav je standardna funkcija na S i Upland verzijama a na zahtev je dostupna i za verzije Longitude, Night Eagle i Limited.

 

** Dostupno za AlexaVoice pretplatnike

***My Wi-Fi je usluga zasnovana na pretplati

NOVI BEŽIČNI PUNJAČ

Evo kako da dopunite vaš uređaj bez stresova i bez kablova. Na novom Compass e-Hybridu ima postolje za bežično punjenje. Samo stavite pametni telefon na predviđeno mesto i proces punjenja će početi automatski.

UconnectTM servisi TM

Povežite se daljinski sa automobilom pomoću modularne aplikacije My UconnectTM . Možete da pratite svoje parametre, pregledate važne podatke i iskoristite sisteme podrške u bilo kom trenutku.
Standard na ostalim verzijama

NOVI 10.25-INČNI DIGITALNI KLASTER

Stalno držite pod kontrolom stanje automobila, performanse i podatke o putovanju sa novim Full HD 10,25-inčnim digitalnim klasterom. Klaster ima displej u boji sa aktivnom površinom od 244 mm sa 91 mm. Ne samo da je ovaj najsavremeniji digitalni klaster ogroman iskorak unapred u stilu Jeep® kabine, već sadrži i mnogo suštinskih stvari jer vam omogućava da konfigurišete, organizujete i personalizujete svoj sadržaj odabirom do 12 različitih konfiguracija.

PODIGNITE POVEZANOST NA SLEDEĆI NIVO

Kada ste na putu u vašem novom Jeep® Compass e-Hybridu, možete ostati povezani sa obavezama kao i u potrazi za relaksiranim aktivnostima. Funkcije Apple CarPlay™ i Android Auto™ integrisane u infotainment sistem garantuju bezbednu vezu čak i kada vozite.

/* Naš GTAG */